- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KubyMama
Kubomanka
Jeszcze godzinka... Trzymam kciuki. Moje myśli i modlitwa są przy Majuni. Teraz pozostało nam czekac na pomyślne zakończenie operacji. Trzymam kciuki!!! Wszystko się uda!!!
Co Ci Rodzice muszą przeżywac, nawet nie jestem w stanie tego ogarnąc, ale muszą przez to przejśc, Bóg da im siłę! A potem zdrową córeczkę!!!
Co Ci Rodzice muszą przeżywac, nawet nie jestem w stanie tego ogarnąc, ale muszą przez to przejśc, Bóg da im siłę! A potem zdrową córeczkę!!!
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Monika, jesteśmy z Wami!! Na odległość, ale blisko Was. Ja co prawda muszę pracować, ale myśli non stop płyną do Mai i do Was!!!
Wszystko dobrze się skonczy i już wkrótce całą trójką będziecie w domu!!!
Przesyłamy mnóstwo uścisków i całusków!!!
Czekamy na Wasze wieści!!!
Wszystko dobrze się skonczy i już wkrótce całą trójką będziecie w domu!!!
Przesyłamy mnóstwo uścisków i całusków!!!
Czekamy na Wasze wieści!!!
mamaEmilki2005
Justyna,potrójna mama...
Moniko, Marcinie, Majeczko dziś tak ważny dzień i początek piękniejszego życia Waszego i Majeczki. Trzymajcie się, chociaż domyślam się jak Wam cieżko.
Wszyscy Was wspieramy modlitwami, myślą i dobrą energią. Bądźcie dobrej myśli. To już dziś ten dzień na który Wszyscy tak bardzo czekaliśmy.
Ucałujcie od nas Maleńką.
Wszyscy Was wspieramy modlitwami, myślą i dobrą energią. Bądźcie dobrej myśli. To już dziś ten dzień na który Wszyscy tak bardzo czekaliśmy.
Ucałujcie od nas Maleńką.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
gardlo scisniete.... nerwy.... Boze n eich juz bedzie po.... bo mi pikawa siadzie :-(
KubyMama
Kubomanka
Tam już trwają przygotowania, a ja nie mogę myślec o niczym innym:-
-
-( Mońcik trzymaj się!!! To wszystko niezbędne by Majuni żyło się lepiej. Wiem, że te nasze modlitwy i myśli są przy Mai i jej pomogą. Jeszcze tylko parę godzin. BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L4dY-bIrd
doula
My też jestesmy z wami modlitwą
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.