reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boże... dodaj im sił!!!!!
Moniko, Marcinie... a przede wszystkim MAJU - ciągle myślę o WAS! przesyłam całą pozytywną energię do Poznania:-) bądźie dzielni! wytrwali!
Majeczko - DASZ RADĘ!!!
Trzymam kciuki i wiem, że będzie, MUSI być dobrze:tak:

reklama
Majeczko ja tez modle sie za ciebie - bedzie dobrze, a twoim rodzicom zycze teraz duzo cierpliwosci i wiary. Jestescie bardzo dzielni - cala wasza trojeczka:tak:

Hej,i co tu napisać...denerwuję się straszne,aż mnie ściska...cały czas jestem z Wami myślami, moooocno wierzę,że wszystko będzie dobrze !!!

ja tez dostalam wiadomosc od MOni ze Maja wiechala na sale oeracyjna z usmiechem. Jestem tak zdenerwowana ze nie moge sie skupic na czymkolwiek.... siedze i rycze.....

Kochana Majuniu modlę się za Ciebie
Modlę się aby operacja przeszła bezproblemowo, abyś po operacji szybko doszła do siebie i żebyś wspólnie z rodzicami cieszyła się nowym życiem :tak:

Monisiu i Marcinie przesyłam Wam
pozytywne myśli, wiarę i nadzieję.
Trzymajcie się kochani,
bedzie dobrze!​

piszę to małymi palcami, bo reszta trzyma kciukaski ....
przesylam pozytywną energię wspartą całą wiara jaką posiadam ....
z nerwów wydreptuję własne ściezki w domu ...
chcę, żeby już było PO operacja, chę usłyszec słowa Wojtalika "Operacja się udała, Majka dochodzi do siebie, wszystko będzie dobrze" :tak:

Nawet nie wiem co napisać... nie mogę zebrać myśli...
Majeczko, moje serducho i każda dobra myśl jest przy Tobie, słoneczko Ty nasze..

TRZYMAMY KCIUKI
mAŁA NA MNIE PATRZY I NIE WIE CO SIĘ DZIEJE BO MAMA PŁACZE. MĄŻ TEŻ JAK WRACA Z PRACY PYTA CO Z MAJĄ. BĘDZIE DOBRZE. TYLU LUDZI W TO WIERZY.
POWODZENIA!!!

Kochani, może to co napiszę zabrzmi banalnie, ale nie możemy wątpić, że Bóg istnieje!

Same fakty: koncerty, aukcje, plakaty, media... Sami byśmy tego nie zorganizowali. Bóg pokierował nami tak, że na swojej drodze spotykamy przyjazne dusze, dobrych ludzi, którzy nam pomagają!

Teraz na pewno nie tylko my jesteśmy myślami przy Mai, ale On również. Czuwa nad nią!

Wszystko będzie dobrze!

p.s.
jestem w pracy, i po kryjomu czytam wiadomości o Mai hehe! uzależniłam się !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry