reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Łzy się cisną - w końcu zaczęło się to, co nieuniknione. Czekamy na dalsze wieści. Ja modlę się i o niczym innym nie myślę. Żeby już było po... Boże dopomóż!!!

Majeczko śliczna, trzymaj się dzielnie, wszystko będzie dobrze!!

Mońcik i Marcinie, jesteście wielcy, macie tak dużo siły, podziwiam Was, ale aż boję się myśleć, co dziś musicie przeżywać!!!!!!

Maja pojechała na sale operacyjną,szczęśliwa rozbawiona i wesoła jakby wiedziała ze idzie tam po leprze życie po nowe serduszko.Monika razem z Marcinem drepczą ścieżkę przed salą operacyjną cali w nerwach.Oby było wszystko dobrze musi być dobrze nie możemy brać innej opcji.
Rany jak się denerwuję w nocy nie mogłam spać < Boże jeżeli w ogóle istniejesz to nie zabieraj im Mai ona musi żyć >
Jestem myślami z Monika i Marcinem i wyobrażam sobie co przezywają zwłaszcza ze widzieli ją taką szczęśliwą w drodze na salę operacyjna.
Jak już będzie po To Monika da mi znać,a ja przekaże wszystko wam.
Trzymajmy kciuki
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

http://oiwiki,blox.pl.html

Załączniki

• b3af24eca67738d7med.jpg
    b3af24eca67738d7med.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Zasypiałam wczoraj mysląc o Mai i dziś rano pierwsze o czym pomyślałam, to to, że za 2 godziny zacznie się przywracanie zdrowia Mai. Moniko i Marcinie wspieram Was duchowo, za parę godzin będzie po wszystkim, a Maja wyczuwała przed operacja, że zbliżają się radosne dni w objęciach rodziców. Ciągle trzymam kciuki i tak do popołudnia, aż dostaniemy dobre wieści. BĘDZIE DOBRZE!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry