reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Duzo milosci wysylam dla waszej rodzinki,a najwiecej zostawiam dla Mai.
Bede sie modlila za powoodzenie operacji i zycze szybkiego powrotu do domu.Te swieta beda dla was najpiekniejszymi>Wierzymy w to z calego serca tu w Japoni.
:happy:Edyta Sakai

reklama
Kurcze... co chwilkę tu zaglądam w oczekiwaniu na wieści z Poznania...
Moniko, Maju czekamy na relację wydarzeń. Trzymajcie się.
Nawet niebo szczęśliwe - u nas słońce pięknie świeci - że Wy juz w Poznaniu

Ja też co chwilka tu wchodzę i sprawdzam co się dzieje ...mam nadzieję, że Maja jest już w Poznaniu modlę się, żeby doszło do tej operacji jak najszybciej.

Monisiu czekamy na wieści!

Przesyłam pozytywne fluidki!

Daj znać co z operacją, kiedy i o której bo modlitwy będą potrzebe, będę duchem wtedy z Wami!

Cisza świadczy o tym, że w końcu coś się dzieje. Modlę się o szybką operację, żeby święta przyniosły wymarzony prezent - zdrowie dla Majuni!!!:-) Myślami wciąż wracam do naszej małej dziewczynki. Pozdrawiam!
mamoEmilki2005 - bardzo ładny wierszyk:tak:

li-6403.png

Ja tez odświeżam stronkę co chwilę.
Nie jestem nawet w stanie wyobrazić sobie stresu jaki przeżywa Monika i Marcin.
Kochani, sercem jesteśmy z Wami!

reklama
Jaka ulga :-D:-D:-D...uffff...teraz jeszcze więcej modlitwy i oby do jutra :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry