reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A czy któraś ciocia wie może o której jutro ma być operacja????????i czy wynik tych badań na które lecą, może wpłynąć np. na opóźnienie operacji :confused: boszszsz jakie stresy :szok::szok:a co Rodzice Maji muszą przezywać skoro my się tak stresujemy :no::no::no:

Najwazniejsze, żeby Maja wreszcie dotarła do Poznania. Na miejscu wszystko się na pewno jakoś ułoży!!!!

A czy któraś ciocia wie może o której jutro ma być operacja????????i czy wynik tych badań na które lecą, może wpłynąć np. na opóźnienie operacji :confused: boszszsz jakie stresy :szok::szok:a co Rodzice Maji muszą przezywać skoro my się tak stresujemy :no::no::no:

Agnieszko...wydaje mi się że takie planowane operacje odbywają sie rano...Masz rację :tak: jaki wielki stres przeżywaja Mońcik z Marcinem...wyobraziłam sobie jak jadą na to lotnisko i...ciarki mnie przeszły :baffled:

Hura,hura,ważne,ze polecieli !!!!!!!! Też już patrzyłam na zegarek co chwilę:baffled:
Czekamy co dalej.Ważne,że jest w Poznaniu:tak: Ojej:sorry:

Ciesze się,że są w oznaniu i mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki i to mocno

reklama
Odświeżam stronę dosłownie co sekundę, chociaż wiem, że Rodzicom Mai nie w głowie teraz sms-y, tym bardziej, że w samolocie nie wolno, a poza tym czuwają nad Mają. Trzymam kciuki za pomyślne badania!!!

li-6403.png
[/url][/IMG]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry