reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wszystki tutaj tak bardzo sie denerwujemy i przezywamy...

Może jadą karetką?? Rany...niech coś sie wreszcie ruszy!!!

reklama
Może brak wieści to faktycznie dobry znak. Majeczka może już rozpoczęła swoją podróż po zdrowie. Oby tak było!!!

Hej,ja też nie mogłam spać,myślałam czy może lecą,czy jadą,jak to wszystko Monika z mężem wytrzymują?
Czekamy na info.

sms od Moni:

"Na 11 ma byc samolot. Musimy zdazyc do Poznania na 12 bo potem przepadnie czas badan i operacji na jutro."

uffff..... niech bedzie na 11 a nawet wczesniej!!! :-)

Ja już coś wiem
1 wiadomość od Moniki na śląsku jest tylko jedna erka z takim sprzętem i jest ciężko o nią ale czekamy na decyzje
2 wiadomość Ok na 11 ma być samolot musimy zdążyć do Poznania na 12 bo potem przepadnie czas badań i operacji na jutro

Wiem że Monika bardzo to wszystko przezywa nie mogla spać w nocy nawet mi o 3 w nocy pisała sms-a że nadal jest w domu i nic się nie dzieje.
Oby zdążyli do 12 kurcze wszystko jest nie tak najpierw choroba Mai która przesunęła czas operacji tak to by było już dawno po operacji i by dochodziła tylko do siebie,teraz znów ten transport wczoraj już miała być na miejscu a dziś przygotowywana do operacji oby jutro nie było żadnych niespodzianek oby jutro doszło do tej oczekiwanej od miesięcy operacji

Uff,coś się dzieje.Dzięki Karlam:tak:
To teraz wszyscy kciuki mocno,żeby żadna mgła czy inne badziejstwo nie pokrzyżowało planów !!!!!!!!!!

Modlę się z całego serca żeby już nic nie stanęło na przeszkodzie i Nasze dziewczyny bezpiecznie dotarły do Poznania przed godz 12...

Mam nadzieję, że samolot przybędzie o czasie i będą przed południem w Poznaniu. Obudziłam się dzis rano patrzę, a tu taka mgła za oknem (w Warszawie) zaraz pomyślałam o Mai ...
Trzymam mocno kciuki, oby jutro doszło do operacji, żeby przeszła bez komplikacji i żeby Majunia była zdrowa.

Czekam teraz na wieści od Moniki i Marcina z Poznania.

Niech ten samolot nie zwleka i przylatuje jak najszybciej. Niech już nie przekładają terminów badań i operacji. Mońcik, trzymamy kciuki. Ja opowiadam swojemu Kubusiowi o Mai i proszę, żeby jego Aniołek-opiekun pomodlił się też za Twoją córeczkę. Wierzę, że będzie dobrze i zdążycie na czas. Majeczko modlę się za Ciebie!!! Niech zacznie się w końcu dziac coś pozytywnego. Czekamy na rozwój sytuacji i trzymamy kciuki!!!

reklama
Uff. To już niecała godzinka do 11. Muszą polecieć, muszą zdążyć. . Będę mocno trzymała kciuki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry