reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

u nas dziś buritos a`la magdusiek :-D

a jutro bedzie risotto tez a`la magdusiek :-D

magduś masz nieoceniony wkład w moją kuchnię w tym tygodniu :-D

reklama
tak Magdusiek - tutaj bezcenna :-) A ja robiłam wczoraj nadziewano-faszerowane cukinie. Wrzucę później co i jak.

Cukinie tez często robię :-)
Cieszę się z wkładu w Waszą kuchnię, u mnie dziś kurczak teriyaki w miodzie. Z pieczarkami i papryką, bo nie miałam grzybów. Pyszny wyszedł.

Tak, tak Efunia, cukinię lubię i często jadamy, ostatnio najprostrzą wersję czyli z grilla :-)

Magdusiek a Ty nie chwal się że pyszne, tylko przepis wrzucaj szybciutko!!

Doxa - zrobiłam marynatę, połączyłam teriyaki, miód (miodu 2albo 3 razy więcej niż t.), do tego oliwa, odrobina oleju sezamowego, ale dosłownie 2 krople, troszeczkę sojowego.... i na noc. Pózxniej wrzuciłam na woka, i klasycznie co trochę dorzucałam kolejne rzeczy - czyli pieczarki i paprykę. I podałam z ryżem. Ot i cały przepis ;-)

Przepraszam za zwłokę, jakoś ominęłam ten wątek.
A na przepis szpinakowy czekam, jak dostanę to dam, pamiętam.

dziewczyny a robiłyście kiedyś coś tajskiego, bo kupiłam jakąś mieszankę warzywną tai i nie wiem o oprócz mleczka kokosowego mogę tam dodać, znacie jakąś fajną przyprawę - wiem że tajskie b. ostre ale co?

reklama
Do góry