reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
Łosoś u mnie tez odpada. Obiad mam z resztek - cebulka,kiełabaska ,pieczarki,ziemnieki w mundurkach-czyli mix z patelni ;-)

u nas dziś paella bo musiało być szybko :-)

a z łososiem najbardziej lubię spaghetti. a taki mix z patelni jak kasiek robię z makaronem. danie ze studenckich czasów :-) mniam.

Ja sie szykuje do robrienia sushi, ale ciezko mi idzie, moze jutro zakupie nori. Magdusiek a jakie mozna robic kompozycje? bo ty mowilas ze robisz z avocado i anchois, a co mozna innego?

Magdusiek no właśnie u nas wczoraj dla odmiany był makarano z tuńczykiem :-) Tak się złożyło, że dawno dawno już nie było ani makaronu, ani tuńczyka, ani tego dania!

Tusiekn ja do sushi daję ogórek zielony, avokado, paprykę, no i łososia.

reklama
Na co mas zochotę, ostatnio jadłam z łososiem, mango, ogórkiem, można tam kawior wsadzic, mozna i serek, owoce, waryzwa, na co masz ochotę.

Do góry