reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Propozycje obiadków i deserów

reklama
powiedzcie lepiej gdzie znajde przepis na te mufiny z pomidorami i serem :) Dzisiaj zrobilam czekoladowe chyba Doxa o nich pisala i sa pycha, kupilam blaszke i te papierowe wysciolki i nabralam ochoty na piecznie ;)

Doxus ja najpierw kupilam papierowe wkladki a potem forme :laugh: tak mi sie te male podobamy. Zaleta jest taka ze wychodza bardzo latwo i fajnie wygladaja po upieczeniu, ale wada jest taka, ze to ciasto przywiera do papierkow i jedzac zostaje sporo na papierku....co wlasciwie nie musi byc wada, bo jest mniej ciastka w ciastku ;) i mozna bez wyrzutow sumienia siegnac po drugie ;)

_anna nie wiem, bo same papierowe wysciolki sa wiotkie, moze w foremkach babeczkowych?? tylko trzeby by dobrze natrzec maselkiem i bulka tak jak pisze Doxa wysosnac powinny prawidlowo tylko nie beda mialy dokladnie tego samego ksztaltu, ale to mniej wyzne :laugh:

ja tez sie napalilam na muffinki... po 1 jade na zakupy kuchenne... ;)

aha... i wczoraj po raz pierwszy kupilam rukole... i juz KOCHAM TE TRAWE!!!!

reklama
u mnie jutro w planach ikea. ciekawe czy przejdę spokojnie obok tych blaszek muffinkowych. ::)
Teddy rukola jest the best - ale :mad: mój Michałek jej nienawidzi

Do góry