reklama
_anna
Fanka BB :)
Lucky dobry pomysł - może ktoś ustali jakieś menu
Doxa
Orzeszku oto link - na dole strony: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2324.msg782551.html#msg782551
Oooo widzę, że już znalazłaś!
Ja do pieczenia nie daję foremek papierowych, dużą formę nacieram masłem, posypuję bułką tartą i już
Oooo widzę, że już znalazłaś!
Ja do pieczenia nie daję foremek papierowych, dużą formę nacieram masłem, posypuję bułką tartą i już
_anna
a jak nie mam blaszki na muffinki to jak mam zrobic? Moze w weekend się zmobilizuje i kupie
Orzech
Doxus ja najpierw kupilam papierowe wkladki a potem forme :laugh: tak mi sie te male podobamy. Zaleta jest taka ze wychodza bardzo latwo i fajnie wygladaja po upieczeniu, ale wada jest taka, ze to ciasto przywiera do papierkow i jedzac zostaje sporo na papierku....co wlasciwie nie musi byc wada, bo jest mniej ciastka w ciastku i mozna bez wyrzutow sumienia siegnac po drugie
_anna nie wiem, bo same papierowe wysciolki sa wiotkie, moze w foremkach babeczkowych?? tylko trzeby by dobrze natrzec maselkiem i bulka tak jak pisze Doxa wysosnac powinny prawidlowo tylko nie beda mialy dokladnie tego samego ksztaltu, ale to mniej wyzne :laugh:
_anna nie wiem, bo same papierowe wysciolki sa wiotkie, moze w foremkach babeczkowych?? tylko trzeby by dobrze natrzec maselkiem i bulka tak jak pisze Doxa wysosnac powinny prawidlowo tylko nie beda mialy dokladnie tego samego ksztaltu, ale to mniej wyzne :laugh:
reklama
Podziel się: