reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje

Kasiad te pampersy w kartonie kosztuja jakos okolo 23 euro jest ich tam jakos okolo 150 szt (teraz dokladnie niepamietam bo karton jest juz na smieciach)
A mleka kupuje na oko ze 6 paczek po 800 gram:tak:

reklama
u mnie idze 240 zl na miesiac na mleko (enafmil), na pieluchy nie wiem, na chystczkit tez nie liczylam. musze sie nad tym zastanowic.

Mysia, teraz jest ta promocja w realu :tak: wyslij meza bo chyba w lodzi pracuje, nie?:tak: i przy okazji tez do rosmana bo tam jest najtanszy bebilon w wielkich paczkach (czesto w promocjach) i soczki gerbera, bobofruta itp po 1,69 i czesto taniej bo w paczkach 3 za cene 2 :tak:

jak cche sz to moge dawac ci znac o promocja ch w rosmanie bo tam moja siostra pracuje. i tam rzeczywiscie jaest taniej nawet niz w realu :tak:

Lil kate, pisz o promocjach w Rossmannie, ale czy w kazdym miescie sa takie same promocje :confused: Mi jest ciężźko wybrac sie do Rossmanna bo mam daleko, ale jakbym wiedziała, ze cos jest duzo taniej to bym pojechała.

Ja nie wiem czy to tanio :eek: ale dostałam ulotkę z Tesco
i pampers Jumbo Pack po 48.95 razem z chusteczkami Pampers 72szt.(trzeba kupić razem i za dwie rzeczy taka cena:tak:)

Hmm i jedynie jeszcze proszek do prania dla dzieci Lovela 17.49 a był niby po 20.00 :eek: też nie używam więc nie wiem czy tanio

No i soczek ale to dopiero po 4 miesiącu BobiVita 175ml po 1.75zł

oferta ważna od 10.05 do 16.05 :tak:

JA do Rossmanna też mam daleko :dry:

Ja dziś w Kauflandzie kupiłam pieluszki Huggies- tak zachwalałyście, że się skusiłam, tym bardziej, że wydaje mi się że tanio, bo za 78 pieluszek dałam 37 zł

Kurcze, nie jestem zadowolona z tych pieluszek. Albo to Staś takie kupy robi...:szok: Bo gumka jest zbyt duża na tych Huggisach i warstwa chłonna tym samym za krótka. Staś miał całe plecy wysmarowane!! Masakra!!:szok:

Ja kiedys,dawno temu testowalam hagisy i mi nie podeszły:laugh2:.Jestem wierna Pampersom.na razie nie mialam przykrych historyjek z 3,choc maja troszke za luzne gumki w nozkach jak dla Kondzia:tak:.

Ja troszkę potestowałam pieluszki TESCO (fioletowe opakowanie) i zdecydowanie odpowiadają mi bardziej od Pampersów :happy: Pampki powodowały u nas, że ubranko na pupie było wiecznie wilgotne, a kupka górą często uciekała w 3, a w 2 bokami siuśki wypływały :baffled: Tescowe pieluszki mają bardzo dobrą gumkę z tyłu, więc można je naprawdę szczelnie zapiąć. Wyglądem niewiele różnią się od pampersów, są jedynie ciut grubsze. Nie pęcznieją tak potwornie jak Pampki od siuśków bo nie mają tego zielonego czegoś w środku, ale jak dla mnie to plus :happy: Tyle że cena nie jest aż tak rewelacyjna żeby się na nie całkowicie przerzucić (68 sztuk za 35zł). Muszę jeszcze te Happy spróbować, kupiłam pakę 90 sztuk za 40zł, więc wyszło najtaniej jak do tej pory :tak: Mam nadzieję że są dobre przynajmniej tak jak Tescowe ;-)
A z Huggies jedynek byłam zadowolona, później jednak już ich nie kupowałam, nie wiem czemu wydaje mi się że one są najdroższe na rynku???

reklama
Ja teraz testuję Huggis Super Flex i okazuje się,że mają troszkę za lużne gumki przy nóżkach.Spróbuję jeszcze Happy.....Jak okażą się "lipne',to pozostaję przy Pampers 3.

Do góry