reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Susumali u mnie się one sprawdziły i już małego nie cisną.Możesz kupić parę sztuk i sprawdzić czy może nie będą przeciekać,albo coś.Spróbuj:tak:

reklama
susumali mam takie pytanie czy wysylalas juz moze taka kartke (ktora dostalas w szpitalu) na taka koszulke z wydrukiem imienia i wagi i data dziecka? bo ja sobie teraz dopiero o tym wspomnialam , musze sie wziasc za to i wyslac:tak:

irtasia jaka kartke? jaka koszulke? prosze o opis tylko zeby z tego nie wyszlo jak opis uzywania fridy he he....;-)

a propos szpitala Wy tez dostalyscie taka torbe reklamowa przy wypisie ze szpitala z roznymi gadzetami typu kosmetyczki hippa, penatena z probkami kosmetykow, czapeczke dla dzidzi, pare pampersiakow i takie tam?

irtasia jaka kartke? jaka koszulke? prosze o opis tylko zeby z tego nie wyszlo jak opis uzywania fridy he he....;-)

a propos szpitala Wy tez dostalyscie taka torbe reklamowa przy wypisie ze szpitala z roznymi gadzetami typu kosmetyczki hippa, penatena z probkami kosmetykow, czapeczke dla dzidzi, pare pampersiakow i takie tam?

tak dostalam
tylko ze z 1 pampersikiem, małym (maciupkim )sudokremem , stara gazeta a nie były nawet 2 , woda mineralna , wkładki chicco i juz nie pamietam
to sie nazywało SKARBA MALUCHA

susumali no i wlasnie w tej torbie jest taka kartka do wypelnienia a tak wyglada ta koszulka (mojego syna)

I jest za darmo:tak:Ha tym razem nam juz lepiej pujdzie:-D

o kurcze znajac mnie to nie wyczulam bluesa i wyrzucilam, zaraz bede szukac!!!

BYłAM CIEKAW JAK TO ZAłATWICIE BO PO OSTATNICH OPISACH TO SPODZIEWAłAM SIE WSZYSTKIEGO:-p:-p:-p
A TO CWANIARA Z irtasi SE ZDJECIE WKLEIłA :-D:-D:-D

susu ja juz to znalazlam bylo to zapakowane we foli i nawet ta koszulka jest namalowana:tak: ach tylko wypisac i poslac i miesiac lub 2 poczekac:tak:

reklama
buuuuuuuuuuuuu irtasia ja tez znalazlam ale jest tu napisane ze ten Angebot jest wazny tylko do miesiaca od urodzenia dziecka!!!!! nop tosmy sie obudzily!
w ogole´jest tez kupon na bezplatna ksiazeczke Bambi, lampke nocno Kubusia Puchatka i takie tam ale do max 2 tygodni po narodzinach....a ja wtedy akurat mialam czas i glowe do Angebotow....

Do góry