reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
susumali mam takie pytanie czy wysylalas juz moze taka kartke (ktora dostalas w szpitalu) na taka koszulke z wydrukiem imienia i wagi i data dziecka? bo ja sobie teraz dopiero o tym wspomnialam , musze sie wziasc za to i wyslac
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
irtasia jaka kartke? jaka koszulke? prosze o opis tylko zeby z tego nie wyszlo jak opis uzywania fridy he he....;-)
a propos szpitala Wy tez dostalyscie taka torbe reklamowa przy wypisie ze szpitala z roznymi gadzetami typu kosmetyczki hippa, penatena z probkami kosmetykow, czapeczke dla dzidzi, pare pampersiakow i takie tam?
a propos szpitala Wy tez dostalyscie taka torbe reklamowa przy wypisie ze szpitala z roznymi gadzetami typu kosmetyczki hippa, penatena z probkami kosmetykow, czapeczke dla dzidzi, pare pampersiakow i takie tam?
agusia9915
Matka wariatka
irtasia jaka kartke? jaka koszulke? prosze o opis tylko zeby z tego nie wyszlo jak opis uzywania fridy he he....;-)
tak dostalam
tylko ze z 1 pampersikiem, małym (maciupkim )sudokremem , stara gazeta a nie były nawet 2 , woda mineralna , wkładki chicco i juz nie pamietam
to sie nazywało SKARBA MALUCHA
agusia9915
Matka wariatka
BYłAM CIEKAW JAK TO ZAłATWICIE BO PO OSTATNICH OPISACH TO SPODZIEWAłAM SIE WSZYSTKIEGO
A TO CWANIARA Z irtasi SE ZDJECIE WKLEIłA
A TO CWANIARA Z irtasi SE ZDJECIE WKLEIłA
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
buuuuuuuuuuuuu irtasia ja tez znalazlam ale jest tu napisane ze ten Angebot jest wazny tylko do miesiaca od urodzenia dziecka!!!!! nop tosmy sie obudzily!
w ogole´jest tez kupon na bezplatna ksiazeczke Bambi, lampke nocno Kubusia Puchatka i takie tam ale do max 2 tygodni po narodzinach....a ja wtedy akurat mialam czas i glowe do Angebotow....
w ogole´jest tez kupon na bezplatna ksiazeczke Bambi, lampke nocno Kubusia Puchatka i takie tam ale do max 2 tygodni po narodzinach....a ja wtedy akurat mialam czas i glowe do Angebotow....
Podziel się: