reklama
madzix
Fanka BB :)
Ja najbardziej lubie chusteczki pampers sensitive, płacimy po 11 za opakowanie 63 sztuki- i z tego co czytam drogo...Nivea soft sa dla mnie zbyt suche.
Zuzywamy 1,5 opakowania na tydzień.
Dzidziusie tez mi nie odpowiadają.
Jutro jade na zakupy w poszukiwaniu jakiś innych chusteczek na próbe-moze w rossmanie bedzie jeszcze ta promocja?
Zuzywamy 1,5 opakowania na tydzień.
Dzidziusie tez mi nie odpowiadają.
Jutro jade na zakupy w poszukiwaniu jakiś innych chusteczek na próbe-moze w rossmanie bedzie jeszcze ta promocja?
agusia9915
Matka wariatka
orientuje sie ktos czy Nutramigen mozna kupic w normalnym sklepie?
ja płace za niego 400g 26zł
ja płace za niego 400g 26zł
agusia9915
Matka wariatka
Bez recepty tez jest ale 2 razy tyle kosztuje
wiem bo kupuje ale musze chyba podejsc po recepte jednak
wiem bo kupuje ale musze chyba podejsc po recepte jednak
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kupiłam dzisiaj w Tesco BIG PACKA pieluszek Bella Happy i jescze dużą pakę pieluszek Tesco. Tych Tescowych są 2 rodzaje, ja kupiłam takie we fioletowym opakowaniu, ale są też inne, tyle że te inne są zrobione z ceraty, paskudztwo!
Te fioletowe wyglądają całkiem spoko... mają gumeczki z tyłu, rzepy też są w porządku. Są tylko trochę grubsze od Pampersów i nie mają tego zielonego wkładu. Założyłam tescową pieluchę Milence na noc, ciekawe jak będzie wyglądała rano 

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja w pieluchy zaopatruje sie w Kauflandzie.Płace po 39,90 jak kasiad.Przez tydzien mieli tez promocje,ze byly po 35 zl
.Chusteczki to tylko pampers,bo ja podobnie jak Mysia,lubie mocno nawilzone.Nivea sa za suche,chyba,ze mi sie takie trafiły
.
Ostatnio byla mowa o pampersach 3,ze przeciekaja.chcialam wiec kupic mala paczke na sprobowanie.Nie bylo jednak tych zwyklych i kupilam te niebieskie,niby tansze(19,90).Niedlugo wyprobuje,bo koncza mi sie juz te niemieckie 2.Naprawde byly bardzo dobre,a siateczka idealna na rzadkie kupy
.

Ostatnio byla mowa o pampersach 3,ze przeciekaja.chcialam wiec kupic mala paczke na sprobowanie.Nie bylo jednak tych zwyklych i kupilam te niebieskie,niby tansze(19,90).Niedlugo wyprobuje,bo koncza mi sie juz te niemieckie 2.Naprawde byly bardzo dobre,a siateczka idealna na rzadkie kupy

reklama
Podziel się: