reklama
madzix
Fanka BB :)
Ja najbardziej lubie chusteczki pampers sensitive, płacimy po 11 za opakowanie 63 sztuki- i z tego co czytam drogo...Nivea soft sa dla mnie zbyt suche.
Zuzywamy 1,5 opakowania na tydzień.
Dzidziusie tez mi nie odpowiadają.
Jutro jade na zakupy w poszukiwaniu jakiś innych chusteczek na próbe-moze w rossmanie bedzie jeszcze ta promocja?
Zuzywamy 1,5 opakowania na tydzień.
Dzidziusie tez mi nie odpowiadają.
Jutro jade na zakupy w poszukiwaniu jakiś innych chusteczek na próbe-moze w rossmanie bedzie jeszcze ta promocja?
agusia9915
Matka wariatka
orientuje sie ktos czy Nutramigen mozna kupic w normalnym sklepie?
ja płace za niego 400g 26zł
ja płace za niego 400g 26zł
agusia9915
Matka wariatka
Bez recepty tez jest ale 2 razy tyle kosztuje
wiem bo kupuje ale musze chyba podejsc po recepte jednak
wiem bo kupuje ale musze chyba podejsc po recepte jednak
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kupiłam dzisiaj w Tesco BIG PACKA pieluszek Bella Happy i jescze dużą pakę pieluszek Tesco. Tych Tescowych są 2 rodzaje, ja kupiłam takie we fioletowym opakowaniu, ale są też inne, tyle że te inne są zrobione z ceraty, paskudztwo! Te fioletowe wyglądają całkiem spoko... mają gumeczki z tyłu, rzepy też są w porządku. Są tylko trochę grubsze od Pampersów i nie mają tego zielonego wkładu. Założyłam tescową pieluchę Milence na noc, ciekawe jak będzie wyglądała rano
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja w pieluchy zaopatruje sie w Kauflandzie.Płace po 39,90 jak kasiad.Przez tydzien mieli tez promocje,ze byly po 35 zl.Chusteczki to tylko pampers,bo ja podobnie jak Mysia,lubie mocno nawilzone.Nivea sa za suche,chyba,ze mi sie takie trafiły.
Ostatnio byla mowa o pampersach 3,ze przeciekaja.chcialam wiec kupic mala paczke na sprobowanie.Nie bylo jednak tych zwyklych i kupilam te niebieskie,niby tansze(19,90).Niedlugo wyprobuje,bo koncza mi sie juz te niemieckie 2.Naprawde byly bardzo dobre,a siateczka idealna na rzadkie kupy.
Ostatnio byla mowa o pampersach 3,ze przeciekaja.chcialam wiec kupic mala paczke na sprobowanie.Nie bylo jednak tych zwyklych i kupilam te niebieskie,niby tansze(19,90).Niedlugo wyprobuje,bo koncza mi sie juz te niemieckie 2.Naprawde byly bardzo dobre,a siateczka idealna na rzadkie kupy.
reklama
Podziel się: