reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

A My Uzywamy Huggisów Kupuje W Makro Za 5.60 Za Sztuke I Sa Pakowane Po 1 Sztuce
Mi Tez Schodzi Teraz Paczka Na Tydzien Bo Jak Kupki Były Co 3-4 Dni To 1 Paczka Była Chyba 3 Tygodnie

reklama
U nas też schodzi jedna paczka chusteczek na tydzień.Najbardziej lubię Nivea Soft Creme,ale ostatnio sie zdenerwowałam,bo kupilam w MAKRO 4 paczki i 2 z nich były wysuszone.Fajowe są też Pampers,dostalam w prezencie i chyba się na nie przerzucę.Na HUGGIS-y i na Bambino Kubulinek okazal się uczulony.

pytanie techniczne, ile chusteczek przeznaczacie na wytarcie dzidzi po sikaniu? bo moze ja z lekka pzesadzam :confused:

Po sikaniu jedną, a po kupie to bardzo różnie, jak jest tylko odrobina to 2, jak wiecej to 3 a jak wyleci poza pieluszkę, bo często nam się zdarza to kilka chusteczek i jeszcze prysznic jest potrzebny.

Ja może tak 3 do 6 zależy czy tylko zrobi siusiu czy też kupkę i nieraz wyciągnie mi się nadmiar chusteczek :tak:więc wtedy więcej ;-)

Ja identycznie jak Kasiad: na siusiu 1, na kupki z reguły 2 wystarczają, bo Milenka robi sporo kupek na dzień, ale nie takich wielkich. Ale czasem jak walnie wiekszego klocka to już tylko prysznic może nas uratować :-D

Lil, to faktycznie dużo tych chusteczek zuzywasz:-) :tak: Ja zuzywam 1 paczkę na tydzień i będe oryginalna, ponieważ używam Dzidziusiów zielonych i jak dla mnie są super. Bardzo ładnie pachną. Miałam juz Bambino- za mokre, Nivea- za suche i za drogie:-) , i Happy- nie podoba mi się zapach i wyciagały mi się po kilka, bo nie chciały się oddzielać.
Wczoraj zakupiłam dzidziusie za 12,99- 2+1 gratis. Normalnie paczka za ok 6 zł
Co do Pampersów to kupuję 3 w Jumbo packu za 49,99.

A jakie jest największe opakowanie Bebilonu??Bo ja ostatnio w realu trafiłam tylko na najmniejsze- 400g w cenie 13,99.

No to ja jestem oszczędna...bo u mnie paczka Nivea Soft Creme jest od 1,5tyg do 2....ja po sianku jedna zużywam a po kupce pupkę zawsze myje wodą i myjka :tak::tak: I pupka jest cudnie gładziutka :tak::tak:
Używałam też Nivea z lotionem i bardziej mi odpowiadają,do tego pampers i pampers sensitiv, które też są oki...dla mnie chusteczka musi być mocno wilgotna, a te Nivea Soft Creme są trochę za suche...
Z paczkę Nivea ostatnio udało mi sie zapłacić 9.99 za 100sztuk, bo u nas standardowa cena to 10zł za 72...nie mam w mieście marketów, wiec na promocje nie mam co liczyć...

A pieluszki są u nas po:
Pampers"3" 49zł/90szt ,
Haggis"3" 34zł/62szt - o ile sie nie mylę, wczoraj sprawdzałam
Pampers Sleep&Play 34zł/62szt

A co do Sleep&Play dowiedziałam sie ostatni od mojego sprzedawcy,ze to są pieluszki na lato i dlatego są cieńsze, a co za tym idzie mniej chłonne,częsciej je trzeba zmieniac :tak::tak:

reklama
A lil kate powiedz kiedy w realu była ta promocja?

Martula największe opakowanie bebilonu jakie udało mi sie kupić to 900g za 28 zł.

Do góry