reklama
Wczoraj w Auchan kupiłam trójpak Zupy pomidorowej z indykiem i ryżem Gerbera po 8 miesiącu - za 3 słoiczki 190g zapłaciłam tylko 5,90 zł.
Zdziwiło mnie co prawda, że w składzie nie ma świeżych pomidorów tylko przecier pomidorowy. Mam nadzieję, że to taki przecier bez konserwantów. Ale zupka jest smaczna, przynajmniej mi smakuje, a Oliwka będzie miała okazję to ocenić po południu.
Jeszcze w Auchan kupiłam tani Sinlac - po 18 zł z haczykiem (dla porównania w Tesco jest już po ponad 23 zł).
Zdziwiło mnie co prawda, że w składzie nie ma świeżych pomidorów tylko przecier pomidorowy. Mam nadzieję, że to taki przecier bez konserwantów. Ale zupka jest smaczna, przynajmniej mi smakuje, a Oliwka będzie miała okazję to ocenić po południu.
Jeszcze w Auchan kupiłam tani Sinlac - po 18 zł z haczykiem (dla porównania w Tesco jest już po ponad 23 zł).
ja tez daję gotowe raz na jakiś czas ugotuję ;-)ale zawsze mówię że ja jakiego nie ugotuję jak ten obiadek ze słoiczka ;-) na odmianę może dostac cielęcinke czy inne smaki z tych fajnych ja jedynie umiem pomidorową zwykła jarzynową z fasolką z buraczkiem itd a cielęciny niegdzie nie kupię albo szpinaku nie umiem ugotować itp..... wiec wyrzutów nie mam mała przynajmiej pozna różne smaki ;-)
madzix
Fanka BB :)
Mysia -nie powinnas miec zadnych wyrzutów sumienia!
ja na początku próbowałam gotowac i mała jadła nawet chetniej moje niz sloiczkowe ale dostała wysypki, po marchewce i po bananie a jak daje słoiczkowe to jest wszystko ok. Sadze, ze to dlatego ,ze słoiczki sa bio a warzywa ,które my jemy to niestety ołów , konswerwanty, sztuczne nawozy i srodki ochrony roslin w jakis niedozwolonych ilosciach i nie wiadomo co jeszcze. A słoiczki przynajmniej w miare regularnie badają
ja na początku próbowałam gotowac i mała jadła nawet chetniej moje niz sloiczkowe ale dostała wysypki, po marchewce i po bananie a jak daje słoiczkowe to jest wszystko ok. Sadze, ze to dlatego ,ze słoiczki sa bio a warzywa ,które my jemy to niestety ołów , konswerwanty, sztuczne nawozy i srodki ochrony roslin w jakis niedozwolonych ilosciach i nie wiadomo co jeszcze. A słoiczki przynajmniej w miare regularnie badają
Ja też często gotuję, ale czasem daję słoiczki. Jeszcze tylko kilka miesięcy będę gotować oddzielnie, za 3-4 miesiące Oliwka bedzie jadła już to co my, no prawie wszystko, bo czasem mamy coś ciężkiego, to wtedy dostanie coś innego.
mówiłam że marna ze mnie kucharka spaliłam małej obiadek :--( gotowałam jej warzywną zupkę do tego osobno buraczki i potem miałam dodac mięsko ale mała mi tak marudziła i ją usypiałam i mimo przytrywki miałam lekko odkryte cała woda z dwóch garnków wyparowała :-( zrobił się smród garnki spalone i zawartość ich też
więc bez wyrzutów sumienia dziś gotowy obiadek
szkoda że mam daleko Auchan bo bardzo tanie te słoiczki
więc bez wyrzutów sumienia dziś gotowy obiadek
szkoda że mam daleko Auchan bo bardzo tanie te słoiczki
reklama
agusia9915
Matka wariatka
lub pozbycia sie produktów szybciejPodejrzewam, ze w najbliższym czasie bedzie sporo promocji gerbera-w celu odzyskania nadszarpniętej reputacji;-)
Podziel się: