reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje

Ja również jestem zadowolona z ubranek z TESCO, włąsnie ostatnio kupila piezamki z serii Dysneya bardzo fajna jakośc:)

reklama
wydaj mi sie ze to ze sa pakowane w 3 lub 7-packi powoduje ze cena jest taka atrakcyjna:tak:

az niemozliwe ze w polsce mozna cos kupic tanio i dobrej jakosci. ale to w koncu angielska siec marketow :-p

Bardzo lubię czytac ten watek bo jakos sama nie śledze promocji, ale na szczescie nam Was kochane dziewczyny i wiem gdzie pojechac żeby było oki dla domowego budżetu:tak::-)

Ktos kiedys pisał o promocjach na usługi fotograficzne.Chcialabym wywolac sporo zdjec...:sorry2:

Susumali przepraszam, ze nie odpisałąm, ale tylko chwilowo byłam przy komputerze. Przyznam, ze nie pamiętam ile kosztował kubeczek, ponieważ kupiłam do niego jeszcze miseczke i talerzyk z"podgrzewaczem". Sadzę, ze sam kubeczek osztował kilkanaście złotych.

to tak jak ja
ja sie nawet nie rozdrabniam tylko zawsze jakies trój lub siedmio paki biore
i mnie tez nie zawiodły

Yes, Yes, Yes byłam w TESCO i też kupiłam 7 pak (body krótki rękaw) i 3 pak z długim. Fajne są te ciuszki i ceny mile zaskoczyły za 7 paka zapłaciłam 29,00 :-):-) istne szaleństwo :-D:-D a te z długim rekawe kosztowały 26,00.:-D:-). Oj będziemy tam jeżdzić, będziemy a wszystkim dziewczynom dziękujemy za rady co do tego sklepu. :-)

w koncu kupilam kubeczek do picia firmy BEBE comfor i kosztowal ok 11zl a co do promocji to w aptece PHARM po 23,99 mozna kupic 4 pak chusteczek pampers.:-)

reklama
Ktos kiedys pisał o promocjach na usługi fotograficzne.Chcialabym wywolac sporo zdjec...:sorry2:

Też chcę wywołać, bo sporo się tego uzbierało, a zaraz dojdą jeszcze zdjęcia z chrzcin:tak:

Do końca września jest promocja w Fotojoker. Zdjęcia 10x15 wychodza po 26 - 28 gr. Są bardzo dobrej jakości, sama tam wywołuję. Są pakiety - albo 150 zdjęć za 42zł (można wysłać przez internet) albo 450 zdjęć za 119zł, ale wtedy trzeba zamówić w sklepie.
Szczegóły na
http://pakiet.fotojoker.pl/Pakiet_TURYSTA_III_edycja-REGULAMIN.pdf

http://www.fj.fotojoker.pl/

Do góry