reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Ja również jestem zadowolona z ubranek z TESCO, włąsnie ostatnio kupila piezamki z serii Dysneya bardzo fajna jakośc:)

reklama
wydaj mi sie ze to ze sa pakowane w 3 lub 7-packi powoduje ze cena jest taka atrakcyjna:tak:

az niemozliwe ze w polsce mozna cos kupic tanio i dobrej jakosci. ale to w koncu angielska siec marketow :-p

Bardzo lubię czytac ten watek bo jakos sama nie śledze promocji, ale na szczescie nam Was kochane dziewczyny i wiem gdzie pojechac żeby było oki dla domowego budżetu:tak::-)

Ktos kiedys pisał o promocjach na usługi fotograficzne.Chcialabym wywolac sporo zdjec...:sorry2:

Susumali przepraszam, ze nie odpisałąm, ale tylko chwilowo byłam przy komputerze. Przyznam, ze nie pamiętam ile kosztował kubeczek, ponieważ kupiłam do niego jeszcze miseczke i talerzyk z"podgrzewaczem". Sadzę, ze sam kubeczek osztował kilkanaście złotych.

to tak jak ja
ja sie nawet nie rozdrabniam tylko zawsze jakies trój lub siedmio paki biore
i mnie tez nie zawiodły

Yes, Yes, Yes byłam w TESCO i też kupiłam 7 pak (body krótki rękaw) i 3 pak z długim. Fajne są te ciuszki i ceny mile zaskoczyły za 7 paka zapłaciłam 29,00 :-):-) istne szaleństwo :-D:-D a te z długim rekawe kosztowały 26,00.:-D:-). Oj będziemy tam jeżdzić, będziemy a wszystkim dziewczynom dziękujemy za rady co do tego sklepu. :-)

w koncu kupilam kubeczek do picia firmy BEBE comfor i kosztowal ok 11zl a co do promocji to w aptece PHARM po 23,99 mozna kupic 4 pak chusteczek pampers.:-)

reklama
Ktos kiedys pisał o promocjach na usługi fotograficzne.Chcialabym wywolac sporo zdjec...:sorry2:

Też chcę wywołać, bo sporo się tego uzbierało, a zaraz dojdą jeszcze zdjęcia z chrzcin:tak:

Do końca września jest promocja w Fotojoker. Zdjęcia 10x15 wychodza po 26 - 28 gr. Są bardzo dobrej jakości, sama tam wywołuję. Są pakiety - albo 150 zdjęć za 42zł (można wysłać przez internet) albo 450 zdjęć za 119zł, ale wtedy trzeba zamówić w sklepie.
Szczegóły na
http://pakiet.fotojoker.pl/Pakiet_TURYSTA_III_edycja-REGULAMIN.pdf

http://www.fj.fotojoker.pl/

Do góry