reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje

reklama
a ja widziałam karteczkę przy pampersach że kupując pampersy jest zniżka na blender brauna z 210zł chyba na 160zł :sorry2: mówię w razie jak by ktoś chciał kupić akurat ;-) no i nie wiem czy wszędzie ...

a ja widziałam karteczkę przy pampersach że kupując pampersy jest zniżka na blender brauna z 210zł chyba na 160zł :sorry2: mówię w razie jak by ktoś chciał kupić akurat ;-) no i nie wiem czy wszędzie ...
U nas w Bydgoszczy też jest ta NIBY-PROMOCJA. NIBY - bo ja ten sam blender IDENTYCZNY!!! kupiłam w MediaMarkcie w podobnej cenie jak ta niby promocyjna.

a wlasnie czym one sie roznia???
zolte byly tansze chyba o 4 zł.
Wzielam te czerwone czy rozowe, bo teraz nie pamietam (jestem w pracy).

Ja nie wiem czym sie różnią, może napiszą to dziewczyny, które używały i te żółte i bordowe.
Beza, ile jest w paczce i ile kosztowały, no i jaki rozmiar masz?

ja juz pisalam ze te pieluchy babydream roznia sie od tych tanszych zoltych tylko elastycznym rzepem i rysunkiem z przodu. a tak i te i te sa przewiewne, maja gumke z tylu i sa na rzepy. bordowych nie uzywalam:no:

tez juz na dobre przerzucilam sie na te pieluchy:tak:

reklama
a jak cenowo wychodza te pampersy z rossmana? tak je zachwalacie ze chyba bede musiala kupic jedna paczke na probe:tak: bo my caly czas na pampersach 4 i tez uwazam ze sa super;-)

Do góry