reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

reklama
obydwa sa czynne 24 to na koncu obwodnicy czyli Chylonia ul KCYńSKA i to na KARWINACH tez
tylko moim zdaniem na karwinach lepszy wybór niektorych rzeczy

obydwa sa czynne 24 to na koncu obwodnicy czyli Chylonia ul KCYńSKA i to na KARWINACH tez
tylko moim zdaniem na karwinach lepszy wybór niektorych rzeczy

no tak ale mi jest bliżej do tego przy obwodnicy bo ja z domku mam trzy minutki i juz jestem na obwodowej iwtedy już tylko prosto bez koreczków, no chyba że naprawdę nie będzie co tam wybierac to wpadnę na Karwiny

Agusia, dzięki za informacje!!

POMORSKIE​
adres godziny otwarcia
Gdańsk, ul. Obrońców Wybrzeża 21
7.00 - 23.00
Gdańsk, ul. Opolska 3
7.00 - 23.00
Gdańsk, ul. Żylewicza 1
7.00 - 23.00
Gdynia, ul. Słoneczna 1
7.00 - 23.00
Malbork, ul. Wybickiego
7.00 - 23.00
Nowy Dwór Gdański, ul. Warszawska 2
7.00 - 23.00
Rumia, ul. Wybickiego 11a
7.00 - 23.00
TE TO SA CHYBA TE CO ZOSTAłY PRZEROBIONE Z LIDERPRICA:rofl2:
A W NICH CIUCHóW BRAK
JEDYNIE TU
24h/dobę
7 dni w tygodniu
ul. Kcyńska 27
81-005 Gdynia
tel. (058) 78 57 128
fax (058) 664 34 95
I TU
Godziny otwarcia:
24h/dobę
7 dni w tygodniu
ul. Nowowiczlińska 35
81-577 Gdynia
tel. (058) 62 79 100
fax (058) 62 79 200

ja od urodzenia malej kupuje tam pajace do spania, rampersy, body takie na codzien. i jeszcze sie ne zawiodlam. piore caly czas i wszystko ok. nawet napy sa ok :tak:

i wdydaje mi sie ze bardzo ladne sa te rzeczy:tak:

to tak jak ja
ja sie nawet nie rozdrabniam tylko zawsze jakies trój lub siedmio paki biore
i mnie tez nie zawiodły

Agusia, dzięki za te informacje. Kurde ja jeszcze nigdy nie byłam w tych dużych TESCO, ale....będę w ten weekend :-).
Dobrze że są otwarte 24h.

reklama
Do góry