reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Martula wiec daj znac jak sie spisuja nowe pieluszki, najwyzej tez skocze do rossmana :tak::tak::tak:
Oliwieczka, jak dla mnie super!!!wg mnie sa porównywalne do pampersów, bo nie sa sztywne. Nawet w nocyw miarę wytrzymują- Tosia śpi od 19 do 7lub 8 rano w jednej pieluszce. I naprawdę cenowo super!!!Tak więc ja przerzucam sie na te pieluszki.
Joasiek, faktycznie tanio Cię te Happy wychodza. Jednak nam one nie przypasowały.

reklama
Susumali dzieki na namiary juz zapisalam a interesuje mnie wszystko zabawki, ubranka. chce jakies ladne MĄDRE zabaweczki kupic dla maluszka i jakies ladne ubranko na jesien.

moze krzeselko do karmienia pewnie jak zawsze w niemcach ;-)taniej pamietam ze karuzela z fisher byla tansza o 60zł i kupilismy ja w normalnej cenie nie promocji.

no i poszukuje kubeczka do picia takiego z wycieciem na nosek. byl pokazany w mamo to ja na tvn style i nigdzie nic takiego nie ma.
Ja kupiłam taki kubeczek w Krakowie, w "Entliczku". Jest firmy "Bebe confort". Niestety picie z niego wymaga niezłej wprawy. Ale może nam sie kiedyś uda.

Jeżeli używacie chusteczek Nivea, to w REALu są znowu w promocji te duze pudełka po 6 opakowań w cenie 29.90.:-)

Martula, ja tez kupilam te zolte rossmanowe pieluchy. i jestembadzo zadowolona. od abaydream roznia sie tylko tym ze ni maja rozciagliwego rzepu. ale to pikus. atak sa identyczne. a cenowo rewelacja!!

Ja kupiłam taki kubeczek w Krakowie, w "Entliczku". Jest firmy "Bebe confort". Niestety picie z niego wymaga niezłej wprawy. Ale może nam sie kiedyś uda.
ile taki kubeczek kosztuje??? tak odrazu myslama ze szkoda ze nie ma uszek do trzymania. no w gdansku nigdzie nie widzialam.

Martula, ja tez kupilam te zolte rossmanowe pieluchy. i jestembadzo zadowolona. od abaydream roznia sie tylko tym ze ni maja rozciagliwego rzepu. ale to pikus. atak sa identyczne. a cenowo rewelacja!!
no właśnie się zastanawiałam czym się od siebie te pieluchy różnią. Bo na pewno ceną:-)Ale skoro oprócz tego to tylko kwestia rzepa to pozostaję przy żółtych.

Martula, niewykluczone ze dlatego te zolte sa w promocji bo chca je wycofac na rzecz babydream:-( bo onesie nie za bardzo sprzedaja bo kiedys byly z ceraty. tak przynajmniej moja siostra przebakiwala, a ona pracuje w dziale baby w rosmannie:crazy:

trzeba chyba sie zaopatrzyc w kilka dodatkowych paczek na zapas

Miałam to w sumie napisać w wątku Zakupy dla... ale napiszę sobie tutaj :-)
Byłam dziś w Tesco, kupiłam Milenie pajacyki. Kupiłabym więcej ale Jacek mnie strasznie popędzał, muszę się tam wybrać sama :wściekła/y:
Baaaaaardzo dużo ciuszków w Tesco jest przecenionych 50-70%. Wyprzedaż kolekcji letniej. Muszę wykombinować jaki rozmiar może nosić Milenka w przyszłym roku i chyba pojadę tam jeszcze raz i nakupuję trochę ładnych rzeczy. A jeśli ktos chce kupic coś jeszcze na to lato, to idealna okazja, polecam!
Ciuszki z Cherokee w Tesco są naprawdę ładne i dobre jakościowo :tak:

reklama
Miałam to w sumie napisać w wątku Zakupy dla... ale napiszę sobie tutaj :-)
Byłam dziś w Tesco, kupiłam Milenie pajacyki. Kupiłabym więcej ale Jacek mnie strasznie popędzał, muszę się tam wybrać sama :wściekła/y:
Baaaaaardzo dużo ciuszków w Tesco jest przecenionych 50-70%. Wyprzedaż kolekcji letniej. Muszę wykombinować jaki rozmiar może nosić Milenka w przyszłym roku i chyba pojadę tam jeszcze raz i nakupuję trochę ładnych rzeczy. A jeśli ktos chce kupic coś jeszcze na to lato, to idealna okazja, polecam!
Ciuszki z Cherokee w Tesco są naprawdę ładne i dobre jakościowo :tak:

Ale Joasiek zrobiłaś mi teraz "smaka" na zakupy. Muszę się wybrać w ten weekend to tego TESCO. :tak::happy:
Ogólnie to ja bardzo mało rzeczy kupuję dla Lenki, zawsze jak ktoś przychodzi w odwiedziny to przyniesie jakiś ciuszek :-):-D.

Do góry