reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

A moja pewnie jeszcze z miesiąc spokojnie w "3" z happy pochodzi :dry: ja ją jeszcze spokojnie zapinam i nawet ją wkoło trochę pieluszka zawijam bo duże niby do 9kg :dry:;-)

reklama
A jeśli chodzi o chusteczki, to ja najbardziej lubię Babydreams z Rossmana- nie zwykłe Rossmany, ale właśnie Babydreams- są dobrze nawilżone, wyciągają się po jednej, jest ich 80 szt. i ostatnio za dwupak dałam niecałe 10 zł!!:-):-)

Miałam napisać wcześniej ale o tym zapomniałam że kupując w Carrefour np . pieluszki np. w promocji i inne zakupy powyżej 100zł mozna dostać 10 % zwrotu i więc jak kupowałam np. happy po 32zł a reszta innych zakupów to można uznac że 10 zł mi za pieluszki oddali i wyszły po 22zł ;-)

agata24: Dzięki za cynk! TO SIĘ NAZYWA PROMOCJA!!! :tak::-D
Czekam aż się zacznie i pomykam do Biedronki po kaszki, słoiczki, nianię elektroniczną, może jakieś ubranka... Super, tyle artykułów po napawdę niskich cenach :-)

Joasiek prosze bardzo:-):-D.Ja też mam zamiar tam się wybrać.Chciałabym kupić małemu tą matę bo nie mamy:-) noi fajne są te rampersy i bodziaki za pięć złotych:szok: jak za darmo.

Faktycznie niskie ceny, pewnie pokupuję kilka obiadków i deserków.
Mata faktycznie w bardzo korzystnej cenie. I elektroniczna niania. Gdybym miała domek to pewnie bym kupiła.

nio promocje rzeczywiscie swietne, ale ciekawa jestem jak jakośc pieluszek i chusteczek???Jesli ktoras z Was cos wie na ten temat to prosze o opinie:)
Moje dziecko jeszcze nie je nic innego jak tylko moje mleczko, a wiec z promocyjnego jedzonka nieststy nieskorzystamy:sick:

reklama
Do góry