reklama
Patch
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A jeśli chodzi o chusteczki, to ja najbardziej lubię Babydreams z Rossmana- nie zwykłe Rossmany, ale właśnie Babydreams- są dobrze nawilżone, wyciągają się po jednej, jest ich 80 szt. i ostatnio za dwupak dałam niecałe 10 zł!!:-):-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wybrałam się do reala po pampersy w podwójnym opakowaniu(w kartonie), niestety zostały tylko 5:sick:
Miałam napisać wcześniej ale o tym zapomniałam że kupując w Carrefour np . pieluszki np. w promocji i inne zakupy powyżej 100zł mozna dostać 10 % zwrotu i więc jak kupowałam np. happy po 32zł a reszta innych zakupów to można uznac że 10 zł mi za pieluszki oddali i wyszły po 22zł ;-)
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
A Biedronce od 4 czerwca mają być promocje na różne rzeczy dla dzieci.Nowa strona 601
mam nadzieję że się uda wkleić.:-)
mam nadzieję że się uda wkleić.:-)
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
nio promocje rzeczywiscie swietne, ale ciekawa jestem jak jakośc pieluszek i chusteczek???Jesli ktoras z Was cos wie na ten temat to prosze o opinie
Moje dziecko jeszcze nie je nic innego jak tylko moje mleczko, a wiec z promocyjnego jedzonka nieststy nieskorzystamy:sick:
Moje dziecko jeszcze nie je nic innego jak tylko moje mleczko, a wiec z promocyjnego jedzonka nieststy nieskorzystamy:sick:
reklama
Podziel się: