reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

nio promocje rzeczywiscie swietne, ale ciekawa jestem jak jakośc pieluszek i chusteczek???Jesli ktoras z Was cos wie na ten temat to prosze o opinie:)

Dostaliśmy kiedyś paczkę pieluch made in biedronka, (3-6 kg), były przyzwoite, nieźle trzymały, tylko na początku chyba źle je zakładałam, bo kilka mi przeciekło, ale później było ok

reklama
Ciekawe ile jest tych pieluch w paczce, bo musiałoby być ich dużo ponad 60 sztuk, żebym się skusiła na spróbowanie, bo pampery kupuję po coś ponad 50 gr a jestem z nich zadowolona. NIe wiem czy to sprawa zakładania, czy fakt, że Oliwka teraz robi częściej i mniej kupki, bo teraz nic nam nie przecieka.

Karola-04 masz racje że te promocje na jedzonko nie jest jeszcze dla naszych pociech w sumie wszystkie smaki jeszcze przed nimi a przed nami wydatki:):tak:czyli podzielam twoje zdanie i fajnie ze mi o tym przypomnialas:-)

Właśnie byłam w Carrefour i dałam 4,05 zł za 3 słoiczki deserku gerbera jabłka z owocami leśnymi były równiez inne :tak:jak dla mnie to tanio i nie warto samemu robić ;-) Wychodzi 1,35 za słoiczek a u mnie w sklepie osiedlowym dawałam 2,65 za jeden:eek:

Patch, ja tez bardzo lubie chusteczki babydreams, dla mnie zupelnie jak nivejki :tak:

Kasia
, ja tez mam te sloiczki z gerbera o ktorych piszesz ale Martyna niezbyt chetnie sie do nich zabiera. woli "misiowy ogrodek" z jablek i bananow z dodatkiem mleka modyfikowanego :tak:

a jesli chodzi o pieluchy to jestem wierna huggiesom. teraz w nowej wersji sa takie bardzo kolorowe :tak:

Ja kupiłam ostatnio Haggisy za 34,99 za 78szt ..nie wiem czy to tanio czy nie, ale ostatnio płaciłam za tą paczkę 45zł.

Przez 3dni nie mogłam znaleźć w całym mieście pieluszek HAggis, złość na całego bo innych nie chciałam, a ty trzask plask, w sobotę są i to taka cena...:-):-)

A chusteczki kupiłam w realu 6opak, starczy na dłuuugo...:tak::tak:

A dziś idę do biedronki zakupić soki i deserki..oraz jakieś ciuszki.. za 5zł to na jeden raz nawet to może być...:tak::tak:

Ja też dziś po południu skoczę do Biedronki. Chciałam iść do południa, ale nie można płacić kartą a ja nie mam gotówki w portfelu, mąż musi mi wybrać.

reklama
Ja kupiłam ostatnio Haggisy za 34,99 za 78szt ..nie wiem czy to tanio czy nie, ale ostatnio płaciłam za tą paczkę 45zł.

Przez 3dni nie mogłam znaleźć w całym mieście pieluszek HAggis, złość na całego bo innych nie chciałam, a ty trzask plask, w sobotę są i to taka cena...:-):-)

A chusteczki kupiłam w realu 6opak, starczy na dłuuugo...:tak::tak:

jakie ?
classik czy superflexy (streczowe)-te ja kupuje po 39.9 za 78 a classiki jakos taniej były:confused:

Do góry