reklama
Ja kupiłam dzis w Rossmanie chusteczki Happy w czerwonym opakowaniu i stwierdzam, że to to samo co w granatowym- widocznie zmienili opakowanie
Kupiłam tez te skarpetki z grzechotkami, o których mówiła kiedys Lilkate-bardzo fajne.
Promocji na pieluchy nie zuwazyłam
Kupiłam tez te skarpetki z grzechotkami, o których mówiła kiedys Lilkate-bardzo fajne.
Promocji na pieluchy nie zuwazyłam
Byłam dziś w Auchan. Kupiłam Pampersy 3 w opakowaniu "podwójna paczka" razem 128 sztuk pieluch po 68,79zł- szt 54 gr (jednak zdecydowałam się na 3 jeszcze, bo odkryłam, że jak przesunę gumki z ud na pachwiny, to Oliwka nie ma poodciskanych śladów). W Auchan jest też promocja na soczki, deserki i obiadki w słoiczkach dla naszych maluchów (po 4 miesiącu):
- soczki z Gerbera 175 ml - po 1,89 zł;
- soczki z BoboFruta 300 ml - po 1,99 zł;
obiadków i innych deserków cen nie pamiętam, ale też były objęte promocją.
agusia9915
Matka wariatka
Byłam dziś w Auchan. Kupiłam Pampersy 3 w opakowaniu "podwójna paczka" razem 128 sztuk pieluch po 68,79zł- szt 54 gr (jednak zdecydowałam się na 3 jeszcze, bo odkryłam, że jak przesunę gumki z ud na pachwiny, to Oliwka nie ma poodciskanych śladów). W Auchan jest też promocja na soczki, deserki i obiadki w słoiczkach dla naszych maluchów (po 4 miesiącu):
własnie chciałam ci to napisac hehehh bo pamietam ze pytałas o pampki
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Te same pampki w realu po 64,90 - reklama w TVByłam dziś w Auchan. Kupiłam Pampersy 3 w opakowaniu "podwójna paczka" razem 128 sztuk pieluch po 68,79zł- szt 54 gr
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
hi hi, a ja już kupuję pampersy 4!!!;-)
Podziel się: