reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Ja w naszej osiedlowej Biedronce byłam wczoraj i nic nie kupiłam, bo wszystko juz przebrane- rampersów prawie wcale, słoiczki dla starszych dzieci...:-(

reklama
Właśnie miałam napisać że ja dziś zaliczyłam Biedronkę :tak:
Z jedzonka faktycznie kiepski wybór, kupiłam tylko 2 kaszki i 2 słoiczki. Ale za to kupiłam jeszcze 4 ubranka - 2 rampersiki, 1 body i 1 spodenko-rampersik. Jakościowo nie jest to może mistrzostwo świata (wystające nitki, niestarannie wykończone szwy) ale za tą cenę nie ma co wybrzydzać.
i jeszcze komplecik obiadowy z Kubusiek Puchatkiem - talerzyk + miseczka + kubeczek z melaminy. Całkiem ładne :-)

No ja właśnie też dziś zaliczyłam Biedronkę i okazało się, że zupki są tylko z mięsem, mały wybór - 2 rodzaje. Kupiłam Misiowy Ogródek z marchewką i groszkiem i chciałam dać małej zamiast zupy, ale jak go otworzyłam to stwierdziłam, że zamiast zupy to on się nie nadaje, bo to prawie sam ryż - warzyw są w nim śladowe ilości. Chcąc nie chcąc poleciałam do Carrefoura i tam nakupowałam kilka słoiczków z zupkami - pewnie bez promocji - Hippa, BoboVity i Gerbera. Tylko zauważyłam, że muszę czytac dokładnie etykiety, bo w sporej ilości zupek Hippa jest mleko - czyli dla nas odpadają.

Ja nie, bo Oliwka jest tylko na piersi, nie dostaje żadnego modyfikowanego. Ja za to piję mleko sojowe, ale nie Bebiko, tylko Alpro - nie dla dzieci.

Ja też często piję mleko sojowe, bardzo je lubię. Z reguły kupuję produkty firmy Polgrunt, są dobre.. Ale najbardziej lubię takie batoniki sojowe 2X (trzeba sobie stronkę trochę w dół przewinąć... pycha!!!
Nap

Żle się adres wkleił.
Widzę, że zostałyśmy same na placu boju. Ale ja też już idę spać - nie chce mi się, ale jak się nie zmuszę, to jutro będę nieprzytomna, a dzieckiem trzeba się zająć.
Dobranoc :-)

Ja tez byłamw czoraj w tej biedronce.Body bardzo przebrane,ale ogolnie jakosc mi nie odpowiadala i nic nie wybrałam.Lubie prawdziwa bawełne i wiem ,ze dziecku tez jest w takiej najlepiej:tak:.
Kupilam 4 kaszki w tym tez te co Kasiad (z marchewka i groszkiem.),kilka sloiczkow i soczkow.
Zamowilam sobie na Allegro bodu Early days ,takie w 3 i 7-pakach i sa naprawde dobre jakosciowe i ładniutkie:-).

Dziś kupiłam w Biedronce kocyk i poduszkę do wózka. Trafiłam na kolor idealny do mojego wózka i skusiłam się, zwłaszcza, że mam tylko 1 maleńki kocyk, który był dołączony kiedyś do jakiejś gazety.
Dziś też przyszła do mnie pocztą przesyłka reklamowa z Nestle - dostałam próbki mleka następnego, Misiowego Ogródka - marchewka z groszkiem, kaszki ryżowej bananowej i zieloną plastikową łyżeczkę do karmienia dzieci z logo Nestle.

reklama
Ja nie mam wlasnie plastikowej łyzeczki.musze szybko nabyc,bo ugryzienie takiej metalowej musi bardzo bolec...:baffled::confused:

Do góry