reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Właśnie miałam napisać że ja dziś zaliczyłam Biedronkę
Z jedzonka faktycznie kiepski wybór, kupiłam tylko 2 kaszki i 2 słoiczki. Ale za to kupiłam jeszcze 4 ubranka - 2 rampersiki, 1 body i 1 spodenko-rampersik. Jakościowo nie jest to może mistrzostwo świata (wystające nitki, niestarannie wykończone szwy) ale za tą cenę nie ma co wybrzydzać.
i jeszcze komplecik obiadowy z Kubusiek Puchatkiem - talerzyk + miseczka + kubeczek z melaminy. Całkiem ładne :-)
Z jedzonka faktycznie kiepski wybór, kupiłam tylko 2 kaszki i 2 słoiczki. Ale za to kupiłam jeszcze 4 ubranka - 2 rampersiki, 1 body i 1 spodenko-rampersik. Jakościowo nie jest to może mistrzostwo świata (wystające nitki, niestarannie wykończone szwy) ale za tą cenę nie ma co wybrzydzać.
i jeszcze komplecik obiadowy z Kubusiek Puchatkiem - talerzyk + miseczka + kubeczek z melaminy. Całkiem ładne :-)
No ja właśnie też dziś zaliczyłam Biedronkę i okazało się, że zupki są tylko z mięsem, mały wybór - 2 rodzaje. Kupiłam Misiowy Ogródek z marchewką i groszkiem i chciałam dać małej zamiast zupy, ale jak go otworzyłam to stwierdziłam, że zamiast zupy to on się nie nadaje, bo to prawie sam ryż - warzyw są w nim śladowe ilości. Chcąc nie chcąc poleciałam do Carrefoura i tam nakupowałam kilka słoiczków z zupkami - pewnie bez promocji - Hippa, BoboVity i Gerbera. Tylko zauważyłam, że muszę czytac dokładnie etykiety, bo w sporej ilości zupek Hippa jest mleko - czyli dla nas odpadają.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja tez byłamw czoraj w tej biedronce.Body bardzo przebrane,ale ogolnie jakosc mi nie odpowiadala i nic nie wybrałam.Lubie prawdziwa bawełne i wiem ,ze dziecku tez jest w takiej najlepiej.
Kupilam 4 kaszki w tym tez te co Kasiad (z marchewka i groszkiem.),kilka sloiczkow i soczkow.
Zamowilam sobie na Allegro bodu Early days ,takie w 3 i 7-pakach i sa naprawde dobre jakosciowe i ładniutkie:-).
Kupilam 4 kaszki w tym tez te co Kasiad (z marchewka i groszkiem.),kilka sloiczkow i soczkow.
Zamowilam sobie na Allegro bodu Early days ,takie w 3 i 7-pakach i sa naprawde dobre jakosciowe i ładniutkie:-).
Dziś kupiłam w Biedronce kocyk i poduszkę do wózka. Trafiłam na kolor idealny do mojego wózka i skusiłam się, zwłaszcza, że mam tylko 1 maleńki kocyk, który był dołączony kiedyś do jakiejś gazety.
Dziś też przyszła do mnie pocztą przesyłka reklamowa z Nestle - dostałam próbki mleka następnego, Misiowego Ogródka - marchewka z groszkiem, kaszki ryżowej bananowej i zieloną plastikową łyżeczkę do karmienia dzieci z logo Nestle.
Dziś też przyszła do mnie pocztą przesyłka reklamowa z Nestle - dostałam próbki mleka następnego, Misiowego Ogródka - marchewka z groszkiem, kaszki ryżowej bananowej i zieloną plastikową łyżeczkę do karmienia dzieci z logo Nestle.
reklama
Podziel się: