reklama
Ja jeszcze ich na razie nie zdążyłam kupić, ale z teo co się zorientowałam to są 4 i 4 plus. Te z plusem to mają strechowe zapięcia przy rzepach, więc pieluszka lepiej się trzyma i dobrze rozciąga w czasie ruchu dziecka. Ale czy gumkę mają z tyłu na pleckach to nie zauważyłam.
agusia9915
Matka wariatka
mi znajoma mówiła ze maja gumke od 4
faktycznie w Realu promocja na pampersy trwa:-)Ale z niej nie skoerzystałam;-)Kupiłam jeszcze pampersy 3 w Jumbo packu- za niecałe 48 zł
W Realu jest też promocja na chusteczki Dzidziuś- 4,99zł
Kupiłam też w końcu niekapek Aventu- od 6 miesiąca z miękkim, białym ustnikiem- promocja 17,99zł
A i zaopatrzyłam sie w soczek jabłkowy i jabłuszka w słoiczku- niestety promocji nie było- jutro pierwsza próba!!!:-)
W Realu jest też promocja na chusteczki Dzidziuś- 4,99zł
Kupiłam też w końcu niekapek Aventu- od 6 miesiąca z miękkim, białym ustnikiem- promocja 17,99zł
A i zaopatrzyłam sie w soczek jabłkowy i jabłuszka w słoiczku- niestety promocji nie było- jutro pierwsza próba!!!:-)
agusia9915
Matka wariatka
my dzis dalismy Saruni tarte jabłuszko
wcinała az miło a na koniec jedzonka zrobiła wielki usmiech -chyba jej smakowało:-)
wcinała az miło a na koniec jedzonka zrobiła wielki usmiech -chyba jej smakowało:-)
pampersy rozm.4 maja strech ale tylko w malych opakowaniach i jumbopackach...sa niewiele wieksze od 3-jek i sa baaardzo wygodne...naprawde polecam! A! I jak sa te promocje np 141 sztuk (rozm 4) za 90 zl to nie maja strecha-glupio troche bo sie przyzwyczailam do tych "streczowych"...
nie wiem czy dalej jest w tesco ta promocja ale wszystkie jumbopacki kosztowaly 38 zl...
nie wiem czy dalej jest w tesco ta promocja ale wszystkie jumbopacki kosztowaly 38 zl...
Na stronie Pampersa wyczytałam, że opakowania ze strechowymi zapięciami są oznakowane rysunkiem dżdżownicy i występują w 4, 4+, 5 i 6, ale nie w każdych, a więc trzeba na opakowaniu szukać tego oznaczenia. Strechowe zapięcia rozciągają się nawet do 8 cm, także myślę, że dla naszych coraz więcej ruszających się maluchów są super rozwiązaniem.
mysia23
mama dwójeczki
Ja ostatnio używam Haggis i jestem zadowolona, Pampersy sleep&play też w sumie później już nie przepuszczały, chyba były ciut za duze na początku...ale trzeba było je bardzo często zmieniać....
Nie spotkałam sie z żadna promocją ostatnio..w ogóle mało wychodzę na zakupy, wiec...
Nie spotkałam sie z żadna promocją ostatnio..w ogóle mało wychodzę na zakupy, wiec...
reklama
madzik79
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kupiłam ostatnio pampersy 4+. Nie mają z tyłu gumki, ale streczowe zapięcie jest naprawdę fajne. Niestety Andusiowi kupa ostatnio wyciekła w nich bokiem - myślałam, że jeszcze może za duże Ale chyba nie, bo w tych pieluchach, których do tej pory używaliśmy też kupa bokiem wycieka Więc chyba mój syn jest taki ruchliwy i stąd te "gratisy" ;-) Ogólnie te pamperki oceniam bardzo dobrze - cieniutkie, z tyłu sięgają dość wysoko, więc na plecki kupka nie powinna wypływać, chociaż kto to wie co te nasze szkraby wymyślą
Podziel się: