reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Ja z pieluszek w rozmiarze 3 najbardziej jestem zadowolona z Bella Happy. Powiedzcie mi, jak jest z 4 Pampersa? Mają z tyłu gumeczkę? Jak je oceniacie, czy są lepsze od Pampersów 3?

reklama
Ja jeszcze ich na razie nie zdążyłam kupić, ale z teo co się zorientowałam to są 4 i 4 plus. Te z plusem to mają strechowe zapięcia przy rzepach, więc pieluszka lepiej się trzyma i dobrze rozciąga w czasie ruchu dziecka. Ale czy gumkę mają z tyłu na pleckach to nie zauważyłam.

faktycznie w Realu promocja na pampersy trwa:-)Ale z niej nie skoerzystałam;-)Kupiłam jeszcze pampersy 3 w Jumbo packu- za niecałe 48 zł
W Realu jest też promocja na chusteczki Dzidziuś- 4,99zł
Kupiłam też w końcu niekapek Aventu- od 6 miesiąca z miękkim, białym ustnikiem- promocja 17,99zł
A i zaopatrzyłam sie w soczek jabłkowy i jabłuszka w słoiczku- niestety promocji nie było- jutro pierwsza próba!!!:-)

No, ciekawe Martula czy Tosia będzie jadła jabłuszko. Oliwka nie lubi ani jabłka ani soczku jabłkowego bez dodatków, ale soczek Gerbera jabłko-winogrono-dzika róża wypiła :-)

my dzis dalismy Saruni tarte jabłuszko
wcinała az miło a na koniec jedzonka zrobiła wielki usmiech -chyba jej smakowało:-)

pampersy rozm.4 maja strech ale tylko w malych opakowaniach i jumbopackach...sa niewiele wieksze od 3-jek i sa baaardzo wygodne...naprawde polecam! A! I jak sa te promocje np 141 sztuk (rozm 4) za 90 zl to nie maja strecha-glupio troche bo sie przyzwyczailam do tych "streczowych"...
nie wiem czy dalej jest w tesco ta promocja ale wszystkie jumbopacki kosztowaly 38 zl...

Na stronie Pampersa wyczytałam, że opakowania ze strechowymi zapięciami są oznakowane rysunkiem dżdżownicy i występują w 4, 4+, 5 i 6, ale nie w każdych, a więc trzeba na opakowaniu szukać tego oznaczenia. Strechowe zapięcia rozciągają się nawet do 8 cm, także myślę, że dla naszych coraz więcej ruszających się maluchów są super rozwiązaniem.

Ja ostatnio używam Haggis i jestem zadowolona, Pampersy sleep&play też w sumie później już nie przepuszczały, chyba były ciut za duze na początku...ale trzeba było je bardzo często zmieniać....

Nie spotkałam sie z żadna promocją ostatnio..w ogóle mało wychodzę na zakupy, wiec...:dry:

reklama
Kupiłam ostatnio pampersy 4+. Nie mają z tyłu gumki, ale streczowe zapięcie jest naprawdę fajne. Niestety Andusiowi kupa ostatnio wyciekła w nich bokiem - myślałam, że jeszcze może za duże :confused: Ale chyba nie, bo w tych pieluchach, których do tej pory używaliśmy też kupa bokiem wycieka :baffled: Więc chyba mój syn jest taki ruchliwy i stąd te "gratisy" ;-) Ogólnie te pamperki oceniam bardzo dobrze - cieniutkie, z tyłu sięgają dość wysoko, więc na plecki kupka nie powinna wypływać, chociaż kto to wie co te nasze szkraby wymyślą :-p

Do góry