reklama
Ja i mój mąż staramy się od 16 cykli i nic..Tak mało się u nas mówi o tej tematyce jakby to był jakiś wstyd... Znalazłam coś ciekawego- Międzynarodowe Dni Płodności w Warszawie. Mają się odbyć 9-10 Marca 2013 w CENTRUM EXPO XXI gdzie będą prezentowane różne sposoby leczenia wspomagające płodność zarówno u mężczyzn jak i u kobiet. Może i Was zainteresuje?
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Coś dzisiaj cisza zasypało Was? bo mnie tak, rano na samochodzie było z 5 cm śniegu, odśnieżam tył a trzeba już przód na nowo - i tak jest do tej pory, ładnie to wygląda jak się patrzy z okna, ale do miasta taki śnieg nie nadaje się
byłam rano zrobić wymaz - jestem mile zaskoczona, co prawda za kasę to jest ale i tak, 2 kobietki, jedna pisze druga pobiera, więc w 10 min 3 osoby także dłużej niż 10 min w kolejce się nie siedzi, a ruch tam jest, cały czas ktoś przychodi, wynik mam we wtorek do odbioru, ale nie chce mi się tam jechać, więc wyślą mi pocztą kolejny szok no nie ;-)
Głowa mnie boli od godziny, ale twardo nie biorę nic, w sumie nie wiem czemu - głupia
Ile pączków zjedliście? ;-)
amik - do Warszawy specjalnie na takie targi to nie bardzo się opłaca wybierac, wszystko w internecie jest
a z tą rozmową butter - w sumie zabiorę głos od strony niby pracodawcy, skoro to praca manualna to trzeba takie zdolności sprawdzić, a jak je sprawdzić jak nie właśnie w taki głupi sposób to jak się tam zatrudnisz i będziesz miała zniżkę na bagażniki to od Ciebie kupię
byłam rano zrobić wymaz - jestem mile zaskoczona, co prawda za kasę to jest ale i tak, 2 kobietki, jedna pisze druga pobiera, więc w 10 min 3 osoby także dłużej niż 10 min w kolejce się nie siedzi, a ruch tam jest, cały czas ktoś przychodi, wynik mam we wtorek do odbioru, ale nie chce mi się tam jechać, więc wyślą mi pocztą kolejny szok no nie ;-)
Głowa mnie boli od godziny, ale twardo nie biorę nic, w sumie nie wiem czemu - głupia
Ile pączków zjedliście? ;-)
amik - do Warszawy specjalnie na takie targi to nie bardzo się opłaca wybierac, wszystko w internecie jest
a z tą rozmową butter - w sumie zabiorę głos od strony niby pracodawcy, skoro to praca manualna to trzeba takie zdolności sprawdzić, a jak je sprawdzić jak nie właśnie w taki głupi sposób to jak się tam zatrudnisz i będziesz miała zniżkę na bagażniki to od Ciebie kupię
butterfly21
hope & love
Anastazja owszem, niech sprawdzają - ale ja na rozmowie dziś byłam max 3 minuty! więc się pytam co to za rozmowa???? i jak na podstawie owych 3 minut są w stanie powiedzieć kto się nadaje? na szczęście ja za zadanie miałam opisać im wytyczne tj. opis rurki do malowania - że nie może być pomalowany od wewnątrz i nie może mieć żadnych rys ani skaz spawalniczych
Ostatnia edycja:
Roza_
Fanka BB :)
Zuza jestem:-) ale tak zabiegana że wieczorem tylko padam na łóżko i odlot:-), też zwróciłam uwagę na twój wykresik
Anastazja gratki zdanych egzaminów:-). U nas nie nasypało śniegu, jest całkiem znośnie....już nie mogę doczekać się wiosny:-)
Eli tulę:-( przykro mi buuu
Amik,Megan, Mariasz hej:-)
Ja zakupiłam dla męża elektronicznego papierosa i jak jest w domu to go pali mały kroczek ku rzucenia nałogu:-)
Anastazja gratki zdanych egzaminów:-). U nas nie nasypało śniegu, jest całkiem znośnie....już nie mogę doczekać się wiosny:-)
Eli tulę:-( przykro mi buuu
Amik,Megan, Mariasz hej:-)
Ja zakupiłam dla męża elektronicznego papierosa i jak jest w domu to go pali mały kroczek ku rzucenia nałogu:-)
bellabella
Czesc dzewuszki
roza-trzymam kciuki za zucanie palenia
Amik,megan-Witam nowe staraczki.napiszcie cos wiecej.czy uzywacie jakis wspomagaczy,testow?badania porobiliscie?
mariasz-ja ci musze powiedziec ze nigdy testow nie uzywalam.nie MAM do nich przekonania.moze dlatego ze ja zawsze moja owulke czuje:-)
A ja dzisiaj dostalam prace!juhu
Taki dobry dzien dzisiaj mam:-)
roza-trzymam kciuki za zucanie palenia
Amik,megan-Witam nowe staraczki.napiszcie cos wiecej.czy uzywacie jakis wspomagaczy,testow?badania porobiliscie?
mariasz-ja ci musze powiedziec ze nigdy testow nie uzywalam.nie MAM do nich przekonania.moze dlatego ze ja zawsze moja owulke czuje:-)
A ja dzisiaj dostalam prace!juhu
Taki dobry dzien dzisiaj mam:-)
reklama
Roza_
Dzień dobry:-)
Bella no to graatulacje pracy co to za robotka???
Dzięki za kciuki he he
Ja powoli się szykuję do pracy. Miłego dnia:-)
Bella no to graatulacje pracy co to za robotka???
Dzięki za kciuki he he
Ja powoli się szykuję do pracy. Miłego dnia:-)
Podziel się: