reklama
Bezdzietna
Fanka BB :)
Elianka tak mi przykro. Upij się a co. Gdybym mogła to bym cię psytuliła
bellabella
Fanka BB :)
Dzien Doberek :-)ok Cichutko tu strasznie!
jak tam?u Nas sypie strasznie sniegjuz MAM tak strasznie dosyc tego odsniezania
ktoras ma dostac @?moj Termin wrednej @ to jakos polowa nastepnego tygodnia.
jak tam?u Nas sypie strasznie sniegjuz MAM tak strasznie dosyc tego odsniezania
ktoras ma dostac @?moj Termin wrednej @ to jakos polowa nastepnego tygodnia.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej kobity
Elinka tulę mocno,następnym razem się uda ,wiesz sama ,że mały procent dają ,uda sie w końcu zobaczysz mocno trzeba wierzyć ! jak możesz od razu prystępuj do działania nie ma co zwlekać :***
bella u Nas ponuro ale bez śniegu ,ja za połową cyklu jestem tak przy dobrych wiatrach za 8 dni dostać powinnam ;-)
idę po kawkę
anastazja ?Roza? sun?
butter ? bezdzietna?
Elinka tulę mocno,następnym razem się uda ,wiesz sama ,że mały procent dają ,uda sie w końcu zobaczysz mocno trzeba wierzyć ! jak możesz od razu prystępuj do działania nie ma co zwlekać :***
bella u Nas ponuro ale bez śniegu ,ja za połową cyklu jestem tak przy dobrych wiatrach za 8 dni dostać powinnam ;-)
idę po kawkę
anastazja ?Roza? sun?
butter ? bezdzietna?
Ostatnia edycja:
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Ja jestem, przecież piszę
elianka - nos do góry, wiosna idzie - bociany przylecą
zuza - piękny masz wykres, oby coś z tego wyszło ;-)
Ja jestem na początku cyklu , więc bez stresu
elianka - nos do góry, wiosna idzie - bociany przylecą
zuza - piękny masz wykres, oby coś z tego wyszło ;-)
Ja jestem na początku cyklu , więc bez stresu
butterfly21
hope & love
Dzień dobry dziewczyny u mnie wczoraj była burza błyskało się i grzmiało a potem spadł śnieg, pierwszy raz widziałam takie coś :-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
anastazja podobno mam cykl bezowulacyjny hehe no to początek cyklu i trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&& ja dzisiaj zrobię zupkę bo mam ochotę na kluseczki własnej roboty w rosołku
buterr u Nas tak było przed świętami jak się błysło jak grzmotnęło to śmiałam się z Młoda ,że jednak koniec świata idzie ale to rzadko się zdarza ,żeby w lutym ,w zimie była burza ale słyszałam że tam w Gorzowie Wielkopolskiej,Zielona Góra była burza właśnie wczoraj Poznań tamte okolice
buterr u Nas tak było przed świętami jak się błysło jak grzmotnęło to śmiałam się z Młoda ,że jednak koniec świata idzie ale to rzadko się zdarza ,żeby w lutym ,w zimie była burza ale słyszałam że tam w Gorzowie Wielkopolskiej,Zielona Góra była burza właśnie wczoraj Poznań tamte okolice
butterfly21
hope & love
no to moje okolice Poznań i te strony.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
aby do końca lutego i wiosna będzie ja strasznie lubię jak się wszystko do życia budzi u mnie już krokusiki wykiełkowały :-)
reklama
butterfly21
hope & love
no u mnie pogoda się uspokoiła, wczoraj było tak ładnie że szok ;-) jutro trzymajcie za mnie kciuki o 11 - mam rozmowę w spr pracy ;-)
Podziel się: