reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

butter to trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja się doczekać nie mogę jak już słonko zacznie wychodzić na dłużej ,pranko na dworku wieszać ,ogródek doglądać, na pewno jak słonko wyjdzie okna muszę zacząć myć :baffled: no i na święta wielkanocne taras zawsze czyszczę bo jak pogoda dopisuje to siedzimy na słoneczku :tak:

reklama
Nie dziękuję, bo to nigdy nic nie wiadomo. Idę ja i za mną ok 40 osób ... :baffled: Już raz mnie nie przyjęli bo jestem za niska, a teraz cholera wie czy faktycznie potrzebują ludzi czy sobie znów jaja robią ... W ogóle te ich rozmowy kwalifikacyjne ... Koleżanka tam była dosłownie 10-15 minut i tylko co robiła przedtem i zadania na czas: miała podkładki do śrub pęsetą założyć i je skręcić :szok: do tego głupki pytają tabliczki mnożenia ... śmieszne, jaja sobie robią z ludzi i opisać sprzęt ona akurat miała do czego służy młotek gumowy a ja się śmiałam,że mogła im powiedzieć żeby im w łeb przy*******ić. Mi kiedyś dali plan i suwmiarkę i do obejrzenia części czy się nadają.

I oni po tym są w stanie stwierdzić czy ktoś się nadaje ... praca manualna bo to chyba na montaż ale przecież nikt nie umiał wszystkiego od razu więc normalnie dla mnie są kpiny jak tak traktują ludzi a potem ich nie biorą

Oni są walnięci. Zwykła praca manualna. Różne rzeczy tam robią ale akurat w tym miejscu robią takie bagażniki na samochód. I szczerze dalej nie wiem co jeszcze. Ale widzą,że jest mega bezrobocie to robią z ludzi jaja.

o powiedzmy takie m.in coś na rowery:
thule2.jpg

Ostatnia edycja:
aha no ale to nie oznacza ,że mają wariatów robić z ludzi każdy się uczy nowych rzeczy ;-)po to są wyzwania i dlatego szukamy czegoś nowego aby poszerzać swoją wiedzę :tak:

:-D no ale oni są w stanie zweryfikować osoby zdolne po takiej rozmowie i zadaniach. O jeszcze z tego co druga koleżanka mówiła po rozmowie to dają pęsetę i każą raz lewą raz prawą ręką na czas z kieliszka wyjmować małe kuleczki i wkładać do lejka :tak:hahaha

Butter -to ja kciuki trzymam zeby sie udalo.Ale z tego Co mowisz to idioci jacys,zeby se z Ludzi jaja robic:wściekła/y:
zuzanka-Ale ty wykresik sliczny masz :-)Temperaturka rosnie i rosnie:-Dnie chce zapeszac Ale takie malutkie kciukasiki trzymam;-)a moge ciebie o cos zapytac?czy jakby wam sie udalo zajsc,to pomimo tego adoptujecie malenstwo?

bella tak jak nam się uda to nie zmieniamy zdania ,zawsze chcieliśmy mieć swoje i adoptowane dziecko ,ale zawsze inaczej się patrzyło a jak już po wszystkim to na 100 % jesteśmy pewni :tak:

a tempce to już nie wierze :-)różnie bywało ;-)

Hello:)
Ja dopiero wróciłam do domku, Młoda się bawi a ja na chwile klapłam zaraz do roboty bo projekt czeka:) Czekam, aż wróci zet to będę mogła na spokojne się tym zająć:)
Butterflay teraz wszędzie stawiają wymagania (np. sprzątaczka z dwoma językami:), a rozmowy kwalifikacyjne pozostawiaja wiele do życzenia (nie zawsze przeporwadzają je osoby nadające się do tego) Wyjmowanie kulek pensetą dobre:D Pewnie sprawdzają zdolności manualne:p Co by nie powiedzieć wiele ludzi się nie nadaje do niektórych prac... mnie zawsze wkurzają kasjerki:) są takie mega obrotne, a są takie guły, widać że sobie po prostu nie radzą, przykre to ale tak jest, że nie każdy do wszystkiego się nadaje! Jutro kciuki zaciśnięte!!!&&&

reklama
Cześć babole;-) u mnie w pracy też potrzeba sprawności manualnej. Ja tam nie mam z tym problemu. Dzisiaj miałam do pomocy taką dziewczynę która na koniec zmiany pyta mnie czy boli mnie lewa ręka bo cały dzień nakładałam arkusze hmm....... ale stwierdziłam że bolą mnie nogi:-D (cały dzień na nogach jestem bez możliwości posadzenia tyłka gdzieś) częste wypowiadane zdanie u nas Lepiej nie wygodnie siedzieć niż wygodnie stać

Do góry