reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ja i mój mąż staramy się od 16 cykli i nic..Tak mało się u nas mówi o tej tematyce jakby to był jakiś wstyd... Znalazłam coś ciekawego- Międzynarodowe Dni Płodności w Warszawie. Mają się odbyć 9-10 Marca 2013 w CENTRUM EXPO XXI gdzie będą prezentowane różne sposoby leczenia wspomagające płodność zarówno u mężczyzn jak i u kobiet. Może i Was zainteresuje?

Coś dzisiaj cisza :-pzasypało Was? bo mnie tak, rano na samochodzie było z 5 cm śniegu, odśnieżam tył a trzeba już przód na nowo - i tak jest do tej pory, ładnie to wygląda jak się patrzy z okna, ale do miasta taki śnieg nie nadaje się :no:
byłam rano zrobić wymaz - jestem mile zaskoczona, co prawda za kasę to jest ale i tak, 2 kobietki, jedna pisze druga pobiera, więc w 10 min 3 osoby:tak: także dłużej niż 10 min w kolejce się nie siedzi, a ruch tam jest, cały czas ktoś przychodi, wynik mam we wtorek do odbioru, ale nie chce mi się tam jechać, więc wyślą mi pocztą :szok::szok: kolejny szok no nie ;-)
Głowa mnie boli od godziny, ale twardo nie biorę nic, w sumie nie wiem czemu - głupia :cool:
Ile pączków zjedliście? ;-)
amik - do Warszawy specjalnie na takie targi to nie bardzo się opłaca wybierac, wszystko w internecie jest :-p

a z tą rozmową butter - w sumie zabiorę głos od strony niby pracodawcy, skoro to praca manualna to trzeba takie zdolności sprawdzić, a jak je sprawdzić jak nie właśnie w taki głupi sposób :-p to jak się tam zatrudnisz i będziesz miała zniżkę na bagażniki to od Ciebie kupię :tak:

Anastazja owszem, niech sprawdzają - ale ja na rozmowie dziś byłam max 3 minuty! więc się pytam co to za rozmowa???? i jak na podstawie owych 3 minut są w stanie powiedzieć kto się nadaje? na szczęście ja za zadanie miałam opisać im wytyczne tj. opis rurki do malowania - że nie może być pomalowany od wewnątrz i nie może mieć żadnych rys ani skaz spawalniczych

Ostatnia edycja:
ehhh ja sie staram i nic i nic:(:( planuje sobie kupic teraz ten test afrodyta. moze z tym mi sie uda :( nie wiem zobaczymy ehh :(:( bardzo bym chciala juz miec dzidziusia:(

Zuza jestem:-) ale tak zabiegana że wieczorem tylko padam na łóżko i odlot:-), też zwróciłam uwagę na twój wykresik:-p

Anastazja gratki zdanych egzaminów:-). U nas nie nasypało śniegu, jest całkiem znośnie....już nie mogę doczekać się wiosny:-)

Eli tulę:-( przykro mi buuu

Amik,Megan, Mariasz hej:-)

Ja zakupiłam dla męża elektronicznego papierosa i jak jest w domu to go pali:tak: mały kroczek ku rzucenia nałogu:-)

Czesc dzewuszki:-p
roza-trzymam kciuki za zucanie palenia:-D
Amik,megan-Witam nowe staraczki:-D.napiszcie cos wiecej.czy uzywacie jakis wspomagaczy,testow?badania porobiliscie?
mariasz-ja ci musze powiedziec ze nigdy testow nie uzywalam.nie MAM do nich przekonania.moze dlatego ze ja zawsze moja owulke czuje:-)
A ja dzisiaj dostalam prace!:tak:juhu
Taki dobry dzien dzisiaj mam:-)

reklama
Do góry