reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Ja nie wiem Anastazja co Ty tu za głupoty wypisujesz, normalnie nie wiem:szok:
I dlaczego ciągle o jedzeniu piszesz? Przez Ciebie mam smaka na wszystko o!
Na taką lazanie dużą z Biedronki tą po niecałe 12 zeta, i na taką czekoladę z ryżem preparowanym też.
Ja nie pisze bo rzadko wchodzę na bb:-( Za dużo rzeczy wzięłam sobie na głowę i teraz ponoszę tego konsekwencje w chronicznym zmęczeniu i braku czasu. Zresztą u mnie całkowita stagnacja jeśli chodzi o starania, nie dzieje się nic. Mam takiego lenia, że nawet mi się nie chce sobie wmawiać, że jestem w ciąży:-D
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

reklama
anastazja dobrze,że ja jestem po kolacji bo głodna na pewno bym była :tak:a najlepsze to ,że miałam nie jeść ,ale po dentyście dopadł mnie taki ból ,że ibuprom zjadłam i się położyłam to 1,5 h mi się przysnęło a jak się obudziłam to z tak ssącym żołądkiem ,że musiałam zjeść kanapki z dżemem i mleko :tak:

a zupka była dzisiaj na obiadek buraczkowa :tak:pyyycha
danao a który u Cb dzień cyklu ?
Roza co to za dołki ? jesteśmy razem z Tobą nie przejmuj się każda ma lepsze i gorsze dni :*****

uciekam pod prysznic dzisiaj wcześniej i wpadam do łóżka z książką a co w końcu już ciemno :tak:

Wpadlam kobietki powiedziec wam, ze o was pamietam i podczytuje i trzymam kciuki za was &&&&&&& ;)

A szczegolnie za NIkusie ktorej mam ochote nakopac do tylka za te smuty!!!!

Danao - ja ci radze, zebys w takiej niewiedzy zyla do terminu nastepnej @ - ja wlasnie tak zaciazylam;-)

U mnie samopoczucie zaczyna sie powoli poprawiac. Ale powoli;) No w koncu jutro wskakuje w 10tydz ;) Hmm... A zasadzie to koncze 10tydz i wskakuje w 11;p Ale fajowo;p:-)

Przesylam wam moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;):tak:

Roza - &&&&&&&&&&& JEST PIĘKNIE nie wiem jakie masz odczucia :confused: ale ja już na tym etapie zawsze wiem czy jest nadzieja... więc ja Ci życzę aby każdego następnego dnia było nadziei coraz więcej, że masz pod serduszkiem jeszcze jedno małe:tak:
Anastazja, Zuza - JESTEŚCIE KOCHANE...ale to wiecie więc słodzić Wam nie będę:cool2:... mam doła i co z tego??? Wszystko przez tą cholerną wizytę u gina i już... po prostu przestał mi się PLAN podobać...chcę Laparo albo HSG... ale co ja Wam gadać smęcić :sorry2:
Kasienkadg - Nie ma takiego emotka ale nastawiam się (_*_):happy2: nakop mi... ale chyba do głowy bardziej niż do tyłka by się przydało!!!Żyję w niewiedzy o tym, że jutro @ hahahahaha :-D:happy2:

Danao- ale Cię okrutnie wywołano :happy2:
BUZIAKI DLA WAS KOCHANE!!!!

cześć dziewczyny

tutaj jak zawsze cisza ......
Nikusia po to jesteśmy ,żeby smęcić i głowę zawracać czyż nie po to są fora ,żeby się wygadać i poradzić i popłakać razem z nami ?

dana - Ja za 4,99 kupuję, jak dla mnie lepsza od tej za 12, 99 :tak::-p a no bo o czyms muszę pisać , jak tu wszystkie milczą to myśle sobie że może jedzeniem wywołam wszystkie z lasu :-p
nikusia - możesz słodzić :-p mniej czekolady zjemy :-D:-D Ty się kobieto nie przejmuj planem , bo nie bedzie Ci potrzebny :tak:
zuzza - a Ty też od dzisiaj wolne od mierzenia masz ? :dry:
zrobiłam wczoraj tę lasagne , powiem Wam że nawet , nawet, ale pływała mi trochę , pewnie dlatego że dałam jeszcze świeże pomidory i z nich sok wyciekł, no i pewnie trochę z tego sosu beszamelowego . Nie wiem czy ja mam coś z kubkami smakowymi, czy przyprawy są mało przyprawione, ale wydaje mi się że wyszła trochę mdła :zawstydzona/y: ale jak się zjadło kawałek to już nie było czuć :-) miało być danie dla 4 os. no to wczoraj wtryniliśmy prawie całą :zawstydzona/y: na dzisiaj jedna porcja została - pewnie dla męza, a Ja muszę zrobić jaką szybką zupkę szpinakową, bo mi leży rozmrożony od niedzieli :nerd:

nie nie anastazja nie mam wolne to mi już w krew wlazło i się uzależniłam ,ale zapomniałam się ;-)ale narobiłaś mi smaka na lasanie mój M robi pyszną może poproszę aby zrobił ,któregoś dnia :tak:

reklama
Do góry