anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
też siebie podziwiam, ale to był dopiero 1 weekend, zobaczymy jak na następne będę wstawała No nie wiem właśnie czy to skok, nie za wcześnie? Mogła być zaburzona zbyt długim snem ?ja to już bym się nie zdecydowała na szkołę,podziwiam:-) - wstawać rano po tygodniu pracy a później jeszcze się uczyć
Ty też skok zaliczyłas na wykresie:-)
To będą długi tygodnie j.w. nie wiem czy to był skokja po wizycie pęchol jeden pękł drugi sobie został ,ma się wchłonąć ....od dzisiaj dupek i czekamy na II jakiś obłęd 2 tygodnie czekania
Roza ja trzymam kciuki za II za Was wszystkie tutaj !!anastazja zaliczyła już skok a ja czekać będę jutro powinno do góry już skoczyć tak miałam w ostatnim cyklu
nikusia - Ty jesteś obcykana, może być zaburzona bo za długo spałam widzę że żarty się Ciebie trzymają prl skoczy mi średnio 3-5 razy dziennie nie da się żyć spokojnie ahhh a Ty tylko 2 dni musisz poczekać a później 8 miechów jak Ty nie wierzysz w sieibie to Ja będę
kasia - na oko to stosunek FSH do LH jest dobry , tsh za wysokie, widać też że masz powyżej normy testosteron - powinnaś go obniżyć, nic Ci gin ani jeden ani drugi nie powiedzieli o tych 2 wynikach? bez sensu dla mnie jest stymulowanie jak hormony nie wszystkie są w normie
Prywatnie możesz zrobić wszystko bez skierowania, nawet najdroższe i najgłupsze badania