reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Ja nie wiem Anastazja co Ty tu za głupoty wypisujesz, normalnie nie wiem:szok:
I dlaczego ciągle o jedzeniu piszesz? Przez Ciebie mam smaka na wszystko o!
Na taką lazanie dużą z Biedronki tą po niecałe 12 zeta, i na taką czekoladę z ryżem preparowanym też.
Ja nie pisze bo rzadko wchodzę na bb:-( Za dużo rzeczy wzięłam sobie na głowę i teraz ponoszę tego konsekwencje w chronicznym zmęczeniu i braku czasu. Zresztą u mnie całkowita stagnacja jeśli chodzi o starania, nie dzieje się nic. Mam takiego lenia, że nawet mi się nie chce sobie wmawiać, że jestem w ciąży:-D
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

reklama
anastazja dobrze,że ja jestem po kolacji bo głodna na pewno bym była :tak:a najlepsze to ,że miałam nie jeść ,ale po dentyście dopadł mnie taki ból ,że ibuprom zjadłam i się położyłam to 1,5 h mi się przysnęło a jak się obudziłam to z tak ssącym żołądkiem ,że musiałam zjeść kanapki z dżemem i mleko :tak:

a zupka była dzisiaj na obiadek buraczkowa :tak:pyyycha
danao a który u Cb dzień cyklu ?
Roza co to za dołki ? jesteśmy razem z Tobą nie przejmuj się każda ma lepsze i gorsze dni :*****

uciekam pod prysznic dzisiaj wcześniej i wpadam do łóżka z książką a co w końcu już ciemno :tak:

Wpadlam kobietki powiedziec wam, ze o was pamietam i podczytuje i trzymam kciuki za was &&&&&&& ;)

A szczegolnie za NIkusie ktorej mam ochote nakopac do tylka za te smuty!!!!

Danao - ja ci radze, zebys w takiej niewiedzy zyla do terminu nastepnej @ - ja wlasnie tak zaciazylam;-)

U mnie samopoczucie zaczyna sie powoli poprawiac. Ale powoli;) No w koncu jutro wskakuje w 10tydz ;) Hmm... A zasadzie to koncze 10tydz i wskakuje w 11;p Ale fajowo;p:-)

Przesylam wam moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;):tak:

Roza - &&&&&&&&&&& JEST PIĘKNIE nie wiem jakie masz odczucia :confused: ale ja już na tym etapie zawsze wiem czy jest nadzieja... więc ja Ci życzę aby każdego następnego dnia było nadziei coraz więcej, że masz pod serduszkiem jeszcze jedno małe:tak:
Anastazja, Zuza - JESTEŚCIE KOCHANE...ale to wiecie więc słodzić Wam nie będę:cool2:... mam doła i co z tego??? Wszystko przez tą cholerną wizytę u gina i już... po prostu przestał mi się PLAN podobać...chcę Laparo albo HSG... ale co ja Wam gadać smęcić :sorry2:
Kasienkadg - Nie ma takiego emotka ale nastawiam się (_*_):happy2: nakop mi... ale chyba do głowy bardziej niż do tyłka by się przydało!!!Żyję w niewiedzy o tym, że jutro @ hahahahaha :-D:happy2:

Danao- ale Cię okrutnie wywołano :happy2:
BUZIAKI DLA WAS KOCHANE!!!!

cześć dziewczyny

tutaj jak zawsze cisza ......
Nikusia po to jesteśmy ,żeby smęcić i głowę zawracać czyż nie po to są fora ,żeby się wygadać i poradzić i popłakać razem z nami ?

dana - Ja za 4,99 kupuję, jak dla mnie lepsza od tej za 12, 99 :tak::-p a no bo o czyms muszę pisać , jak tu wszystkie milczą to myśle sobie że może jedzeniem wywołam wszystkie z lasu :-p
nikusia - możesz słodzić :-p mniej czekolady zjemy :-D:-D Ty się kobieto nie przejmuj planem , bo nie bedzie Ci potrzebny :tak:
zuzza - a Ty też od dzisiaj wolne od mierzenia masz ? :dry:
zrobiłam wczoraj tę lasagne , powiem Wam że nawet , nawet, ale pływała mi trochę , pewnie dlatego że dałam jeszcze świeże pomidory i z nich sok wyciekł, no i pewnie trochę z tego sosu beszamelowego . Nie wiem czy ja mam coś z kubkami smakowymi, czy przyprawy są mało przyprawione, ale wydaje mi się że wyszła trochę mdła :zawstydzona/y: ale jak się zjadło kawałek to już nie było czuć :-) miało być danie dla 4 os. no to wczoraj wtryniliśmy prawie całą :zawstydzona/y: na dzisiaj jedna porcja została - pewnie dla męza, a Ja muszę zrobić jaką szybką zupkę szpinakową, bo mi leży rozmrożony od niedzieli :nerd:

nie nie anastazja nie mam wolne to mi już w krew wlazło i się uzależniłam ,ale zapomniałam się ;-)ale narobiłaś mi smaka na lasanie mój M robi pyszną może poproszę aby zrobił ,któregoś dnia :tak:

reklama
Do góry