reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
oj tam całej butli nie wypiłaś:-p:-p
zazdroszczę apetytu bo ja ledwo trzy placki zjadłam na obiad:tak:

Maja poszła na dwór do babci i całe szczęście boja nie mam sił i cały dzień przed tv by spędziła czego nienawidzę:-)

moja Mała to przed kompem spędzałaby czas ,ale ma wyłączony net u siebie ,więc siedzi w pokoju ale nie wiem co robi ,mam nadzieję,że sprząta ;-)

a ja apetyt mam i chyba od poniedziałku wezmę się za siebie bo zaraz będą oponki większe niż od kamaza :-p

Widzę że cicho, może nawet nikt nie zagląda, ale i tak napiszę....
roza - :wściekła/y::-( nic więcej, ale trzeba wierzyć i mieć nadzieję:tak:
zuza - tyle serduszek , wow, nieźle - Ja ostatnio mam słabe libido, także nic na siłę, może też dlatego się nie udaje . Ja to chyba jestem jakaś głupia - to Ty masz już dziecko ? :sorry2:

Piękna zima przyszła tej jesieni, ale spokojnie, pod koniec tygodnia ma być nawet do 17 stopni ciepła :tak:
Ja sobie raczkuję w pisaniu bloga, pracuje i żyję :-p
A co u Was? ;-)

helloł

anastazja ja mam dziecko ma 16 lat skończone to moja siostra młodsza ,którą się zajmuje :tak: serduszek powiadasz :zawstydzona/y: ja mam jakieś wysokie w tym miesiącu za to mój M ma słabe i męczę go jak mogę a co tylko On może jak mu się chce :-p;-)

No Ja się też już przeprosiłam z zimowymi rzeczami a w pracy nawet z takim kaloryferkiem małym :tak:
zuza -aaaaa to teraz wszystko jasne :-) mnie się akurat teraz libido włączyło, jak już po ptokach , no ale trudno, jakoś w ogóle się nie przejmuje, może to i źle, ale jak nie mam ochoty, to na nic wszystko a mnie tylko boli, więc po co takie cyrki :dry:
Jestem maniaczką konkursów :szok::szok::baffled: trzymajcie mnie bo mnie zamkną w wariatkowie :-D:-D

anastazja Ty blog piszesz? ja dopiero go zauważyłam :-)u Nas przez chwilę nie było prądu i od razu zimno się w domu zrobiło :baffled:brrr

bardzo pozytywna z Ciebie osóbka a ja myślałam,że jestem sama :confused:że wszyscy są dookoła mnie pesymistami :sorry2:a tu proszę miło spotkać kogoś kto "pała" radością z życia tak jak ja ;-)

reklama
Do góry