reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witam Was południowo :-D
roza -dupka mam , jak 1,5 roku temu byłam w ciąży z pustym jajem to mi przepisał 2 opakowania z czego wzięłam zaledwie 4 tabletki - dobrze że termin ważności jest długi :tak: także w razie W jak któraś będzie potrzebowała to parę tabletek na początek mogę podesłać :-)
sun - toż praca uszlachetnia :-p:laugh2: trzeba z uśmiechem na twarzy do niej chodzić :-D:-D
dana - może zabrać do Paryża, odstąpię tanio bilety do Parku Asterix - my jednak nie pojedziemy, mąż zmienia pracę, Ja chyba też a zresztą jak jesteśmy zadłużeni po uszy to nie wypada jechać się bawić , w wizzair z Katowic były bilety za 250 pln dla 2 os w 2 strony:tak:
Byłam dzisiaj na tej rozmowie - jestem w szoku jak Ja się zmieniłam, kiedyś chodziłam na rozmowę i byłam taka "malutka" a teraz mam na tyle śmiałosci żeby się spytać jak ma wyglądać praca i czego w ogóle oczekują od pracownika, więc rozmowę kwalifikacyjną w zasadzie poprowadziłam Ja :-D:-D Będzie drugi etap - jeśli się nawet załapię to raczej odmówię po tym, bo dojazd tam zajmuje mi godzinę! w jedną stronę! praca na pół etatu - czyli 4 h - kasa z tego pewnie też będzie marna - ale zawsze to doświadczenie zdobyte w rozmowie :-D 541601_416746395029787_578718509_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
hej, hej, ale cicho....

Anastazja a ty jak się czułaś po dupku, ja dziś w nocy fatalnie i nie wiem czy to przez ten lek:-( cz od tak.
No kochana to praca twoja!! szkoda że długo dojeżdżasz, ale co prawda to prawda z wiekiem nie jesteśmy już takie biedne przestraszone i pytamy,pytamy:-)

Dana ahhh kusiło liczenie:-p to tak samo jak ja, niby mnie to nie interesuje ale zawsze wiem:-). A wakacje macie zaplanowane??? może dobrze byłoby wyjechać tak jak piszesz:-)

Sun
no to udanego weekendu, a jakaś okazja ku temu jest, czy tak po prostu??

No tak, pękający:tak::-) zapomniałam... no szkoda.
My jedziemy w sobotę na tydzień i cały czas po portalach pogodowych skaczę i czarno to widzę....:-( a netu nie będzie:baffled:

Ja dupka brałam tyle co nic , 2-3 dni i nic nie pamiętam żeby źle mi było po nim, po luteinie na pewno spoko się czułam - tyle że lutka jest obrzydliwa, ale tania a dupek ok 40 pln za opakowanie :szok:
ehh Ja już jutro lecę nad morze i też nie ma zbyt dobrych prognoz pogodowych , ale cieszę się na samą zmianę miejsca pobytu będziemy z teściami więc na ich garnuszku, ALL inclusive już na balkonie czeka :-D:-D komp będzie ale myślę że nie będzie potrzeby, nawet jak będzie strasznie zimno to i tak postanowiliśmy kąpie w morzu zaliczyć:-p:-p
Jakby były jakieś nowości to proszę niezwłocznie mnie informować jak będę na wakacjach ;-)

reklama
Ale pusto:-(

Sun no trzeba pielęgnować:-D

Anastazja my się wybieramy nad jeziorko odpoczywać - uwielbiam siedzieć nad wodą i się relaksować, termometru nie biorę - od niego też mam urlop:-D

Zbieram się do domu...nareszcie:-)

Do góry