reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witam Was południowo :-D
roza -dupka mam , jak 1,5 roku temu byłam w ciąży z pustym jajem to mi przepisał 2 opakowania z czego wzięłam zaledwie 4 tabletki - dobrze że termin ważności jest długi :tak: także w razie W jak któraś będzie potrzebowała to parę tabletek na początek mogę podesłać :-)
sun - toż praca uszlachetnia :-p:laugh2: trzeba z uśmiechem na twarzy do niej chodzić :-D:-D
dana - może zabrać do Paryża, odstąpię tanio bilety do Parku Asterix - my jednak nie pojedziemy, mąż zmienia pracę, Ja chyba też a zresztą jak jesteśmy zadłużeni po uszy to nie wypada jechać się bawić , w wizzair z Katowic były bilety za 250 pln dla 2 os w 2 strony:tak:
Byłam dzisiaj na tej rozmowie - jestem w szoku jak Ja się zmieniłam, kiedyś chodziłam na rozmowę i byłam taka "malutka" a teraz mam na tyle śmiałosci żeby się spytać jak ma wyglądać praca i czego w ogóle oczekują od pracownika, więc rozmowę kwalifikacyjną w zasadzie poprowadziłam Ja :-D:-D Będzie drugi etap - jeśli się nawet załapię to raczej odmówię po tym, bo dojazd tam zajmuje mi godzinę! w jedną stronę! praca na pół etatu - czyli 4 h - kasa z tego pewnie też będzie marna - ale zawsze to doświadczenie zdobyte w rozmowie :-D 541601_416746395029787_578718509_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
hej, hej, ale cicho....

Anastazja a ty jak się czułaś po dupku, ja dziś w nocy fatalnie i nie wiem czy to przez ten lek:-( cz od tak.
No kochana to praca twoja!! szkoda że długo dojeżdżasz, ale co prawda to prawda z wiekiem nie jesteśmy już takie biedne przestraszone i pytamy,pytamy:-)

Dana ahhh kusiło liczenie:-p to tak samo jak ja, niby mnie to nie interesuje ale zawsze wiem:-). A wakacje macie zaplanowane??? może dobrze byłoby wyjechać tak jak piszesz:-)

Sun
no to udanego weekendu, a jakaś okazja ku temu jest, czy tak po prostu??

No tak, pękający:tak::-) zapomniałam... no szkoda.
My jedziemy w sobotę na tydzień i cały czas po portalach pogodowych skaczę i czarno to widzę....:-( a netu nie będzie:baffled:

Ja dupka brałam tyle co nic , 2-3 dni i nic nie pamiętam żeby źle mi było po nim, po luteinie na pewno spoko się czułam - tyle że lutka jest obrzydliwa, ale tania a dupek ok 40 pln za opakowanie :szok:
ehh Ja już jutro lecę nad morze i też nie ma zbyt dobrych prognoz pogodowych , ale cieszę się na samą zmianę miejsca pobytu będziemy z teściami więc na ich garnuszku, ALL inclusive już na balkonie czeka :-D:-D komp będzie ale myślę że nie będzie potrzeby, nawet jak będzie strasznie zimno to i tak postanowiliśmy kąpie w morzu zaliczyć:-p:-p
Jakby były jakieś nowości to proszę niezwłocznie mnie informować jak będę na wakacjach ;-)

reklama
Ale pusto:-(

Sun no trzeba pielęgnować:-D

Anastazja my się wybieramy nad jeziorko odpoczywać - uwielbiam siedzieć nad wodą i się relaksować, termometru nie biorę - od niego też mam urlop:-D

Zbieram się do domu...nareszcie:-)

Do góry