reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witam się i Ja z rana:-)
zanim doszłam do biura cała przemokłam, akurat lało tak że pękła mi podeszwa w baletkach , to już 3 buty w ciągu 1,5 tyg :wściekła/y::wściekła/y: nieszczęścia chodzą parami - oby to był już koniec.
Patrzyłam na prognozę w Krakowie ma być w weekend ok 30 stopni a nad morzem tylko 22 :angry::angry: to czuję że się poopalam - aha na ten cykl to tez się nie nastawiam , bo uświadomiłam sobie że tak - teraz w weekend morze - a że mieszkać będziemy z teściami w 1 pokoju no to chyba że w krzakach uprawiać seks :-D:-D wracamy we wtorek a w sobotę w nocy już przyjeżdża moja mama - na cały miesiąc :blink: no może na tydzień wyskoczy na wycieczkę ale to bardziej po 5 sierpnia jak już Te dni dawno będą za nami:-)
roza - widzę że też masz krótkie @, Ja to w sumie miałam pierwszego dnia, drugiego dnia to tylko z rana i to jak do WC poszłam, ciekawe czy to dobre czy nie że tak krótko.

reklama
Cześć dziewczynki... :-)

Widzę, że dużo doszło nowych osóbek... świetnie im więcej tym lepiej... ;-)

W czwartek miałam podany zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka... więc działaliśmy :tak:... Dzisiaj byłam na kontroli i pęcherzyki ładnie pękły - to pierwszy cykl w którym miałam bardzo ładne pęcherzyki (no od m-c biorę leki na obniżenie cukru...) więc moja Pani mówi, że już jest na prawdę super....

Oczywiście na nic się nie nastawiamy, bo i tak uważam, że z tego nic nie wyjdzie...

Odezwę się do Was wieczorkiem jak będę miała siłę... bo dzisiaj w pracy mam sajgon i padam... :-(

Ostatnia edycja:
Sun gratuluję pięknych pęcherzyków:-) i pieknego ich pęknięcia:-)

Ta pogoda mnie dobija, spac mi się chce strasznie. Kawa działa na mnie jeszcze bardziej usypiająco. Cały dzień walczę z samozamykającymi się powiekami... Ech, chyba idę się zdrzemnąć. Miłego popołudnia:-)

hej,ja już w domku:-) nareszcie:tak:

Sun no to super!!! teraz tylko czekamy.... nie podchodź do tego tak pesymistycznie kochanie, pęcherzyki super, ładnie pękły, męża armia też ekstra:-D nie ma innej opcji:-)

Anastazja oj to rzeczywiście nie da rady:tak:. Ja też pogodę śledzę jak opętana:-) ale co z tego będzie to nie wiem.
Okresy mam szybkie i bezbolesne he he :-) i też na wyjazd będę mieć @ podczas pobytu też jak nie będzie i cieszę się tylko że jeszcze dni płodnych nie będzie o ile w ogóle będą. Lekarz nic nie mówił mi że źle, a zawsze pyta jak to wygląda:-)

W środę robię wyniki, nie mogę się doczekać:tak:

Dana odpoczęłaś??? ja dziś w pracy też z kąta w kąt i myślałam tylko gdzie by przekimać:-)

Roza ja wolę tak podchodzić do sprawy, bo jak zawsze byłam pozytywnie nastawiona to było ogromne rozczarowanie jak jednak przychodziła @... a tak to nie nastawiam się, ze jednak jest fasolinka...
Fakt Pani gin powiedziała, że bardzo jest zadowolona, że obniżenie cukru wreszcie dało nam piękne pęcherzyki... :tak:

No skoro pomaga to tobie to może rzeczywiście nie mieć wielkich nadziei żeby później nie rąbnąć o ziemię boleśnie:tak:
Ale kurka nie wiedziałam że poziom cukru aż tak wpłynie na płodność:tak:

Zastanawiam się cz u mnie jakoś to będzie jak zmienię lekarza, z każdym nowym cyklem mam nadzieję że chociaż owulacja będzie a tu nic...lipa

Roza podobno poziom cukru odgrywa ważną rolę w rośnięciu pęcherzów... Ja miałam podejrzenie cukrzycy, ale diabetolog to wykluczył tyle, że mam dużą nietolerancję glukozy (to jest taki stan przed cukrzycowy) - i jak widać leki obniżyły mi strasznie cukier i pęcherzyki zaczęły rosnąć... A ty jak długo się starasz????

reklama
Lekarz mnie olał, żadnych badań, nic - tylko tekst że się nakręciłam i "nieźle cisnę" - tak powiedziała. Już nie pójdę do niej.
A na moje wykresy powiedziała że "mierzenie temp. jest jak rosyjska ruletka" i tyle:wściekła/y:a pomiary zwaliła na stary termometr bez atestu.

Do góry