Kinga85 ja jestem tylko rok młodsza od Ciebie, jeszcze trochę czasu przed nami
Mam takie znajome, które pierwsze dziecko miały dopiero po 30 i zaraz od razu następne więc i nam się uda
Bettyszum przykro mi, że tym razem się nie udało :-( Ale następny cykl jest Twój!
Hope71 piękna historia i co najważniejsze pozytywnie się skończyła
domiska1 wiem co czujesz, ja jestem prawie 5 lat po ślubie i teraz jak kupiliśmy mieszkanie i je wykończyliśmy to zaczęły się pytania a kiedy dziecko? I tak co imprezę... Czasami mnie już trafia i wtedy mówię, że co Wy sobie myślicie, że to tylko pstryknąc palcami i gotowe.
Dziewczyny czy któraś z Was miała badanie prolaktyny? Bo ja mam iść i nie wiem kiedy najlepiej, czytałam że nie można dzień przed współżyć a ja mam akurat płodne więc pójdę gdzieś za tydzień, bo nie będę rezygnować z przytulanek
tylko nie wiem czy to nie będzie za późno.
Wiecie co mnie najbardziej wkurza? To, że ktoś kto nie chce dziecka je ma, chodzą takie małolaty po baletach a później wracają z brzuchami, raz się z kimś prześpią i gotowe, a my? Wyliczamy, celujemy, dbamy o siebie i nic :-( i to jest przykre i frustrujące. I nie ma sprawiedliwości na tym świecie, bo uważam, że ktoś kto chce mieć dziecko, czeka na nie i będzie je kochał ponad życie nie powinien mieć problemów z zajściem w ciążę.
P.S co powiecie na tabelkę, w której byśmy wpisały nasze nicki, wiek, cykl starań i termin następnej @? Ja mogę taką tabelkę przygotować jeśli oczywiście się zgodzicie :-)