reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

A Ja wiem czy wpływa, tylko odkryłam zależność, a może to tylko przypadek? A może Ja jestem taka pokręcona :-D
No nic, do jutra jakoś dożyję w niepewności, nic się nie stanie :-) ładny to miałam 2 mies temu, a ten mnie przeraża :szok::baffled:

nie zachęcaj, bo jeszcze się skuszę na kupienie, zamiast na badania :-p

reklama
Witaj sun7 jak się czujesz jak twoja choroba ciągle jesteś w remisji?

No właśnie z tą moją remisją właśnie nie jest za dobrze... Bo niestety znów zaczęły mnie boleć jelita... Aby umówić się do gastrologa muszę czekać do 21 marca :szok: i nikogo to nie obchodzi, że jestem w ciąży... ale jutro idę na kilka dni do szpitala, bo mam problemy z szyjką i mogę szybciej urodzić, dlatego coś mi tam założą aby donosić ciąże... i moja P. gin powiedziała, że od razu w szpitalu zrobi mi konsultacje u gastrologa... Fakt gdyby nie to, to mieliśmy iść teraz prywatnie, bo nie czuję się najlepiej a nie będę czekała kolejnych 2 m-c na wizyte...

sun no pewnie ,że pamiętamy nic się nie odzywasz ?

Sun skąd przyszło ci do głowy że twój stan nas drażni???:baffled:

No mnie kochane jakoś drażniło, jak jakaś zaciążona na forum pisała o sobie... a mi było z tego powodu bardzo źle... A do tego ostatnio tylko leżę i odpoczywam, bo tak jak napisałam wyżej... mam problem z szyjką i muszę bardzo dużo odpoczywać... ;-) Ale postaram się do Was zaglądać częściej... :-)

hej dziewuszki:-)nie pisze za czesto bo sie za porzadki wzielam.:tak:
sun-mnie zaciazone nie draznia,wrecz przeciwnie,bardzo lubie sluchac co i jak,strasznie mnie to interesuje.czesto nawet podczytuje blogi kobitek w ciazy.
A u nas dzisiaj pogoda!!!!!wichura,deszcz,i 15 stopni plus.bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dziewczynki kochane... obiecuję, że będę zaglądała częściej... ale teraz przez kilka dni mnie nie będzie... Jak wyjdę ze szpitala to odezwę się... Trzymajcie kciuki, aby wszystko poszło super... ;-)

Dzień dobry wszystkim. Czekam na księdza dzisiaj hej kolęda kolęda i coś go jeszcze nie widzę :wściekła/y:
Sun7 ja trzymam kciuki za ciebie i maleństwo w szczególności. Mamy tą samą CUdowną przypadłość więc problem jest mi znany:tak: tylko że ja nie mam lokatora w brzuchu:-(

Hello:)
Tyle naskrobałyście, że nie wiem komu co odpisać.
Ja trochę zajęta zawodowo, więc ostatni tydzień to był szał, zobaczymy co będzie dalej:p Bo jakby się udało wrócić do pracy to ciąża wcale nie byłaby wskazana..:(
Co do Greya to przeczytałam 3 tomy, na szczescie na ebooku więc nie wydalam na nie ani zł:p Może na wyobraźnie działa, ale ja osobiście gorszej literatury nie czytałam:D:D No może poza Sagą Zmierzch, bo to mniej więcej ten sam poziom:(

Hejka:-)

sun - szew Ci pewnie załozą, albo krążek, jakoś tak to się nazywa - ale i tak się oszczędzaj, leż, leż i pachnij :-D
skrzat - powrót do pracy czy nowa? No Ja parę tyg temu dostalam info że jest szansa na dobra robotę, nawet mówię do męża , koniec starań, no ale jak do tej pory cisza jest:-(
Apropo pracy, bylam dzisiaj w spółdzielni, bo wczoraj odśnieżali dach i urwali nam reklamę i tak zostawili :wściekła/y::wściekła/y: poszłam naskarżyć m.in. na tego pana co to odśnieżał i sprząta a kobitka mi mówi że wszyscy się na niego skarżą , ale nikt nie chce pracować jako sprzątacz :szok: bezrobocie jest a jak dają ogłoszenie to nie ma chętnych :szok:
roza - cholera jasna z tym wszystkim :zawstydzona/y:
zuza - a Ty jak tam? widze zalatana ostatnio :-)
bezdzietna - to ty chyba czekałaś na @ a Ja Cię pomyliłam z elianką :-p i Twój mąż pali papierosy ;-)
elianka - ile dni minęło od inseminacji? masz robić zwykly test sikany czy od razu beta? a bierzesz jakieś wspomagacze teraz ? lutka czy te sprawy?
danka jest niedobra ale załatwię jej kciuki, słuchajcie dzisiaj nasza koleżanka ma 2 podejście do egzamin na prawko :tak:

A Ja jak zwykle, wczoraj jedno plamienie - cisza, dzisiaj rano trochę - i znowu cisza, szlak mnie trafi, ale już przeliczam finanse i chyba przeproszę się z pierwszym ginem, tylko on ma godziny przyjęć akurat jak w pracy jestem :wściekła/y:

hej

anastazja no zalatana i nie ,jakiś dopadł kryzys małżeński tzn wściekła jestem na tego swojego bo zrobił coś i nie powiedział mi ehh wrrr wziąść i palnąć go tak od tyłu ....

jadę właśnie do MOP muszę się dowiedzieć o pare rzeczy w sprawie mojej Młodej ...ale to później jak będę wiedzieć co i jak :tak:

reklama
Witam sie w pochmurna i obrzydliwa pogode:zawstydzona/y:Wrocilam od lekarza,chcialabym sie was poradzic,a moze lepiej poprostu wygadac,pogadac itp.bo rady nie potrzebuje,bo zadecydowalam juz.a mianowicie,lekarz zrobil usg i powiedzial ze super endo sie pogrubilo,i jest 6 pecherzykow,w tym 4 dominujace!!!!1:szok:i w sobote dostane sastrzyk i gin mnie poinformowal za i przeciw,i ze wqszystkie pekna i duza mozliwosc ciazy mnogiej,bardzo duza,a w" najgorszym wypadku" poczworna,abym przemyslala to,ale ja odrazu powiedzialam ze che,wszystko jedno.bo tyle sie staramy,i w koncui wszystko jest takie perfekcyjne ze moze sie udac.ale malutki strach jest.ja jestem zdecydowana,zastrzyk bedzie!tylko potrzebuje takich dobrych dusz ja wy zeby mi powiedzialy ze bedzie dobrze:-D
przepraszam ze nie pisze innym dzisiaj ale taki mlyn mam w glowie,nie wiedzialam ze az tyle sie uformuje:-):-)

Do góry