Hejka:-)
sun - szew Ci pewnie załozą, albo krążek, jakoś tak to się nazywa - ale i tak się oszczędzaj, leż, leż i pachnij
skrzat - powrót do pracy czy nowa? No Ja parę tyg temu dostalam info że jest szansa na dobra robotę, nawet mówię do męża , koniec starań, no ale jak do tej pory cisza jest:-(
Apropo pracy, bylam dzisiaj w spółdzielni, bo wczoraj odśnieżali dach i urwali nam reklamę i tak zostawili
poszłam naskarżyć m.in. na tego pana co to odśnieżał i sprząta a kobitka mi mówi że wszyscy się na niego skarżą , ale nikt nie chce pracować jako sprzątacz
bezrobocie jest a jak dają ogłoszenie to nie ma chętnych
roza - cholera jasna z tym wszystkim
zuza - a Ty jak tam? widze zalatana ostatnio :-)
bezdzietna - to ty chyba czekałaś na @ a Ja Cię pomyliłam z elianką
i Twój mąż pali papierosy ;-)
elianka - ile dni minęło od inseminacji? masz robić zwykly test sikany czy od razu beta? a bierzesz jakieś wspomagacze teraz ? lutka czy te sprawy?
danka jest niedobra ale załatwię jej kciuki, słuchajcie dzisiaj nasza koleżanka ma 2 podejście do egzamin na prawko
A Ja jak zwykle, wczoraj jedno plamienie - cisza, dzisiaj rano trochę - i znowu cisza, szlak mnie trafi, ale już przeliczam finanse i chyba przeproszę się z pierwszym ginem, tylko on ma godziny przyjęć akurat jak w pracy jestem