reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
hej dziewczyny

elianka Ty również miałaś zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka? to dobrze,że zrobisz w poniedziałek test i betę ,bo pewnie wiesz ,że w zastrzyku znajdują się hormony kobiety w ciąży i może mylący wynik dać jak zrobi się za wcześnie test ,bo beta pewnie będzie piękna tego Ci życzę :tak:
bella trzymam kciuki ,żeby pękły i były przynajmniej dwa śliczne bobasy z jednego rzutu jak ja to mówię :tak:;-)
LALECZKA nie przejmuj się w ciągu roku kobieta ma 3 miesiące bezowulacyjne więc pewnie ,trafiłaś na ten miesiąc :tak:nie denerwuj się :****

Roza ,anastazja ??gdzie jesteście ? mam wiadomość od Nikusi pozdrawia ciepło i na razie nie będzie się udzielać bo nie ma siły :******ale cieplutko pozdrawia i myśli ,

a no i mam wiadomość od znajomych którzy z Nami byli w OA słuchajcie i dostali telefon w tamtym tygodniu ,że mają dziewczynkę 9 miesięczną dla nich :tak:po 2 tygodniach po skończeniu kursu aż nie możliwe ,aż sie poryczałam ,więc nie znamy dnia ani godziny :szok::-D

Witam sie z kawka druga:-)
zuzanka-no widzisz moze w kazdej chwili telefon zadzwonic,czego tobie z calego serca zycze:-)i cala moc &&&&&&&&&&&&&&& trzymam:-Di gratulacje dla znajomych,pewnie sa w siodmym niebie.
A ja wam cos powiedziec musze,normalnie jak w tym miesiacu sie nie uda to nie wiem normalnie,dzisiaj w nocy mialam juz bole jajnikow,se pomyslalam ze to owu,bo ja mam co miesiac takie klucie w srodku cyklu,ale nad ranem mojemu sie przytulanek zachcialo;-)i podczas kochania,a nie bylo to jakies dzikie nie wiem co,tak mnie bol chwycil!!!!i culam kazdy ruch z takim bolem ze szok.i do tej pory mnie boli.czy to po tym CLO?jak to nie wszystkie 4 pechole sie uwolnily na raz to chyba bomba we mnie eksplodowala!!:-)

Ale dobre wiadomości z tym telefonem! To aż nieprawdopodobne. Super słuchać takich wieści z rana :)

Faktycznie miałam zastrzyk na pęknięcie, ovitrelle. Teraz i betę robię we wtorek. Będzie to będzie, ale raczej nie będzie. Wiadomo - pierwsze IUI - testowe :)

:-D cześć. Książka mnie pochłonęła chociaż 2 część mi się niezbyt widzi.

zuzanka
może niedługo też dostaniesz taki telefon ! :tak: życzę Ci tego.

elianka ja też dostałam ovitrelle na pękniecie pęcherzyka :)

elianka-nie ma znaczenia ze pierwsze,rob testa w poniedzialek,na pamiatke bedzie:tak:bo jak powiesz o dzidzi swojemu?pokazujac wynik bety?:-Dhihihihi

a który dc bella? może pęchole pękły i dlatego Cię bolało ja bardzo odczuwam owulkę:-D
elianka ja znam dziewczyny co za pierwszym razem IUI miały ciążę ,jest kilka ewenementów takich jak ja ale zawsze możesz się znaleść w tych 12 % :) a test będzie na pamiątkę !!!!!

butter no to ja kupię bo się zbierałam do zamówienia i zamówię wszystkie od razu bo jak już 50 osoba mówi ,że książki bomba to nie ma co czekać

Ostatnia edycja:
Nonasikam nasikam, ale we wtorek :) Mam wtedy termin @. A potem pójdę na betę. Jaki by test nie wyszedł na betę muszę iść.

A co do testu na pamiątkę - jeśli kiedykolwiek zaciążę , to kupię sobie hurtowe opakowanie testów i zasikam je wszystkie bo jednym z dwiema kreskami za każdy użyty przez te wszystkie lata, na którym była jedna kreska...

reklama
zuzanka-to jest 13dc ja tak wlasnie mysle ze to owu jest,bo ja mam tez Co miesiac ze mnie boli przy owu.ale nie az tak!:szok:No zobaczymy jutro u Ginka:tak:a jutro mam rozmowe kwalifikacyjna,i powiedzialam ze robie przerwe z Clo na jakies pol roku,zeby sie w pracy w razie Co zaklimatyzowac.ale moze zrobie przerwe na 9 miesiecy hihi:-D
elianka-ja tez tak sobie mysle ze Jakby sie udalo i zrobilabym testa i zobaczylabym dwie kreski to bym chyba jeszcze ze 10 kupila i zrobila:-)

Do góry