reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

hej ,hej jestem prasowałam teraz po ćwiczeniach jestem :tak:

anastazja ja myślę że test był za wcześnie :tak:
Roza a dupka już odstawiłaś?

ja byłam wczoraj u gina mój torbiel znika ma już 3 cm ale owu w tym miesiącu nie będzie bo liczne pęcherzyki dominującego brak więc jedna wielka dupa!!!!:-)

reklama
Heloł. Ja już też wiem zanim dostanę @ że ona mnie nawiedzi. Nawet testów nie kupuję bo i po co. Wszystkie wczoraj robiły pierogi ja poszłam na łatwiznę i kupiłam ale wolę własnej produkcji tylko czasu nie mam w tygodniu żeby się w to bawić a szkoda bo lubię gotować:tak:

Butter a co czytasz???

Zuza ale chyba są jakieś pozytywne wiadomości:cool2::ninja2::ninja2::-) dobrze że torbiel się wchłonęła. Co dodupka to już dzisiaj nie biorę:tak:

Bezdzietna no u nas też pierogi zajmuja trochę czasu,zresztą zależy ile ich się robi:-)

Wracam do porządków.... miało być tylko malowanie a rozwaliliśmy pół klatki schodowej:-)

Buziaki i do jutra:-)

Cześć dziewczynki :-)

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :zawstydzona/y:... podczytuję Was... ale staram się nie zaglądać... aby nie sprawiać przykrości moim stanem...

Trzymam kciuki za każdą z osobna... kiedyś musi się wreszcie udać... sama jestem tego przykładem :-)

Łapcie ciążowe fluidki, może się przydadzą:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziak :-)

Bardzo fajna :tak: dziś dostałam książkową wersję i mam już 300 stron ogarniętych, 2 pozostałe części mam w pdf. Mnie bardzo pobudza :-D tak bardzo,że gwałcę starego i dziś stwierdził ( w żartach ),że mam jej nie czytać bo go zajadę :-D

Witam Was kobitki:-D oraz sun7gratuluje ciazy :tak::-) i widze ze bedzie chlopczyk:-) super.
butterfly bo faktycznie chlopa zajedziesz nim do konca ksiazki dotrwasz:-D
eliankasuper ze maz ma wyniki lepsze i widac efekty :-D

reklama
Do góry