Ale mnie dzisiaj głowa boli
sun - zaglądaj kochana, zaglądaj - przydają się nam dobre wiadomości, po Was to zastój się zrobił na wątku
butter - Ja też mam tak , jak książka mnie wciągnie to potrafię cały dzień czytać

muszę kupić skoro taka erotyczna - przyda mnie się podniesienie libida
zuza - to może dlatego się nie udaje, że nie owu? Może teraz coś lekarz podziała i wreszcie będzie efekt?
roza - :-

-( cholera jasna i jeszcze trochę
Która to czekała na @ i miała nadzieję? albo jeszcze ma?
elianka? wiecie że jeszcze nie ogarnęłam Was

bo 3 nowe osoby naraz to dla mnei za dużo, nawet 2 - wczoraj poznałam tylko 2 osoby i zapamiętałam imię jednej

Ja jeszcze czekam na @, teoretycznie dzisiaj powinny się pojawić plamienia, któych nienawidzę a jutro okres, no chyba że plamienia się skończyły i tak po prostu jak u wszystkich cykl się zacznie niespodziewanie "wodospadem"
Robiłam wczoraj badania do endo, no i cholera mnie bierze, bo tsh mi poszło do góry na 1,89 , a 3 grudnia było 1,117 - podejrzewam że albo CLO albo lutka wpływa na TSH - bo w wakacje brałam dupka przez 2 cykle i wtedy mi też poszło TSH do 2,64, podniosłam dawkę , tzn lekarz i spadło jak widać ładnie i akurat od grudnia biorę CLO i lutkę i znowu jaja są

Jutro wizyta - mam nadzieję że mi wyjaśni o co chodzi, przy okazji może dostanę się bez kolejki do gina