reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Ale mnie dzisiaj głowa boli :-p

sun - zaglądaj kochana, zaglądaj - przydają się nam dobre wiadomości, po Was to zastój się zrobił na wątku :dry:
butter - Ja też mam tak , jak książka mnie wciągnie to potrafię cały dzień czytać :tak: muszę kupić skoro taka erotyczna - przyda mnie się podniesienie libida :-D
zuza - to może dlatego się nie udaje, że nie owu? Może teraz coś lekarz podziała i wreszcie będzie efekt?
roza - :-:)-( cholera jasna i jeszcze trochę

Która to czekała na @ i miała nadzieję? albo jeszcze ma? elianka? wiecie że jeszcze nie ogarnęłam Was :-D bo 3 nowe osoby naraz to dla mnei za dużo, nawet 2 - wczoraj poznałam tylko 2 osoby i zapamiętałam imię jednej :-D:-D

Ja jeszcze czekam na @, teoretycznie dzisiaj powinny się pojawić plamienia, któych nienawidzę a jutro okres, no chyba że plamienia się skończyły i tak po prostu jak u wszystkich cykl się zacznie niespodziewanie "wodospadem"

Robiłam wczoraj badania do endo, no i cholera mnie bierze, bo tsh mi poszło do góry na 1,89 , a 3 grudnia było 1,117 - podejrzewam że albo CLO albo lutka wpływa na TSH - bo w wakacje brałam dupka przez 2 cykle i wtedy mi też poszło TSH do 2,64, podniosłam dawkę , tzn lekarz i spadło jak widać ładnie i akurat od grudnia biorę CLO i lutkę i znowu jaja są:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro wizyta - mam nadzieję że mi wyjaśni o co chodzi, przy okazji może dostanę się bez kolejki do gina:sorry2:

:-D wczoraj przyszła książka i dziś już ją przeczytałam do końca. 606 stron, dziś zaczęłam czytać 2 część ale mam ją w pdf i nie czyta się jej wygodnie tak jak wersji książkowej.

Mi podniosła libido 1000 razy :-D wczoraj dopadłam chłopa i dziś również mam na niego chrapkę :zawstydzona/y:

anastazja wynik tsh jest ok aby nie przekroczył 2 ,więc możesz go kontrolować tylko co jakiś czas tak mi powiedziała P.dr na wizycie więc głowa do góry i walczymy :tak:
elianka jeszcze 5 dni i zobaczysz II :tak: &&&&trzymam

Wszystko się zgadza , tylko że mi rośnie właśnie i wiem że za następne 2 miesiące będzie ponad 2.
2013-01-29 - 1,895
2012-12-03 - 1,117 ( 2 cykle od 3,12 CLO i lutka)
2012-07-30 - 2,2635 ( zmiana dawki na 87,5 )
2012-06-04 - 1,6698 ( 2 cykle od 14,07 dupek)
2012-03-06 - 0,8120
2011-12-15 - 1,1449
2011-10-31 - 12,6473 ( 3 dni później Eut75)
2011-08-30 - 4,04 ( inne labo )
2010-03-18 - 1,0460 ( po urodzeniu )
2010-02-10 - 1,4715 ( byłam w ciąży )

Anastazja a dupek i clo wpływa na tsh??? masz ładny wynik :-)

Sun skąd przyszło ci do głowy że twój stan nas drażni???:baffled:

Butter aaa słyszałam, słyszałam, może też się skuszę bo właśnie skończyłam czytać Shantaram Robertsa:-) chociaż czeka na mnie "milenium":-)

Elinka mocno kciuki trzymam....rozwiąż w końcu ten worek:-) może się posypią ciąże:)

A gdzie Kaha się podziewa?? nie zagląda coś??

Lecę kawkę zrobić:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Matko dziewczyny! ta książka mnie doprowadza do szału :-D nie dość,że od tygodnia mam straszną ochotę na seks to jeszcze książka pobudza moją wyobraźnię :-D czytam i czytam i chcę jeszcze więcej !

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry