reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Hejka:-)
elianka - ile dni minęło od inseminacji? masz robić zwykly test sikany czy od razu beta? a bierzesz jakieś wspomagacze teraz ? lutka czy te sprawy?
Od IUI minęło 10 dni. Test robię w następny wtorek. Pewnie zrobię i sikańca i betę. Nie mam wielkich nadziei niestety :/

gin mnie poinformowal za i przeciw,i ze wqszystkie pekna i duza mozliwosc ciazy mnogiej,bardzo duza,a w" najgorszym wypadku" poczworna,abym przemyslala to,ale ja odrazu powiedzialam ze che,wszystko jedno.bo tyle sie staramy,i w koncui wszystko jest takie perfekcyjne ze moze sie udac.ale malutki strach jest.

Ja bym się zdecydowała. Prawdopodobieństwo czworaczków jest minimalne, a cztery pęcherzyki to poczwórna szansa.
A strach i wątpliwości? Ja Ci sie wcale nie dziwię. Ciąża mnoga jest przecież niebezpieczna. Chcesz najlepiej dla siebie i dzieci, ale nie marnowałabym takiej szansy.

Elianka-ja jestem zdecydowana.zastrzyk zamowiony jutro odbieram,w sobote gin.nawet moj gin nie ma dyzuru ale powiedzial ze takie warunki ,ze nawet przyjedzie do przychodni zeby to zrobic.ja jestem szczesliwa bo takich dobrych warunkow nigdy nie mialam,ciesze sie co mowisz,podtrzymujesz mnie na duchu.ja w tym miesiacu cos czulam,tak mi zle bylo przy tym CLO,ze powiedzialam do mojego A,albo teraz albo nie biore juz tego swinstwa:-)
a ty po 10 dniach nie powinnas testu zrobic?

po 10? Lekarz powiedział po 14. Lutkę biorę jeszcze do soboty, w sobotę będzie 10 dni brania. Potem jeszcze dwa dni i teścior.
I pewnie beta jeszcze bo w czwartek jadę na dwudniową delegację i nie wiem jak bardzo mam być powściągliwa podczas wieczornej integracji.

Ja sie nie znam,Ale gdzies czytalam ze Po 10 dniach sie Test robi.:baffled:hihi to koniecznie to sprawdz przed wyjazdem,ja wiem jak te integracyjne wieczory sie koncza:-)

Czworaczki:errr: a co tam niech będą. Dziewczyny będzie trzeba zrobić zrzutę na czteropak pampersów :-D

A co tam - jak bellabella urodzi czworaczki to zrobimy forumową zrzutę na całą wyprawkę!

A co do integracji - to w zasadzie szkolenie, ale wiadomo co sie dzieje wieczorami na dwudniowych szkoleniach...

Już mam dość tej luteiny. Cycki mnie bolą i swędzą na zmianę i równocześnie. Brzuch mnie na dole ciągnie. Jestem rozdrażniona i nic mi się nie chce. Ale jakoś się nie wkręcam na ciąże, bo to wszystko objawy nadmiaru progesteronu. Oby do wtorku!

Bezdzietna- ja Wychodze z zalozenia ze to jednak bedzie (Jesli sie uda)ciaza pojedyncza,Ale dzisiaj do Gina powiedzialam ze nawet 4 wezme:-)
elianka-ty Jak czworaczki to zbiorka nie wystarczy:-DAle ze dwa wam porozdaje:-)

hej bellabella nie wachaj sie idz za insynktem :tak:

elianko
proboj w niedziele tesciora juz powinien wyjsc:tak:
A Ja mam dola. Strasznego, bo byly ladne pecherzyki i d.....pa , nie ma ich ani sladu po nich. Lekarz powiedzial ze tylko IUI MNIE ratuje. Dzis 14 dc na lewym jajniku tym bez jajowodu jest 1 o wielkosci 15 mm i zeby zbytnio sie nie starac bo i tak nie ma szans....:no: Jestem zalamana. Nawet lekarz nie pomaga. Porazzzzzka.

reklama
Do góry