reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

anastazja-ja dostane zastrzyk jak beda ladne pecherzyki,a dlatego odrazu bo ja juz bralam clo pol roku bez zastrzyku,i przy monitoringu nie trafilismy,i albo bylo po albo wogole:-(ale ci powiem ze ta dawka mnie zabije:-)tak mnie glowa boli,i brzuch ze zwariuje:wściekła/y:

reklama
Aha, to już wiesz "jak to się je" :-D To mój 2 cykl był/jest z CLO, to mówisz że wtedy miałaś cykle tzw bezowulacyjne? Nie rosły pęcherzyki?

monitoring mialam 2 cykli,i w jednym,bylo chyba po owu bo gin plyn tylko widzial,a w drugim pecherzyk urosl ale maly,:-(a reszte cykli bralam clo bez monitoringu,co napewno pozytywne bylo,to mi endo ladnie uroslo po zelu.grubiutkie sie zrobilo:-)teraz tez ide na jeden monitoring a reszte bez,musze zobaczyc co tam sie formuje bo biore wieksza dawke clo.:-Da owulacje mam chyba co miesiac,a raczej napewno bo ja to bardzo czuje,takie ostre klucie,i tempka regularnie wzrasta.to chyba musi byc;-)a gin nic mi nie mowil ze nie ma czy cos.

hej kobitki:-) co tam w wielkim świecie???;-);-)

Mam trochę czytania:-)

Bella monitoring masz???

Anastazja moje badanie z grudnia TSH 1,92:-) zaskoczona byłam że tak spadło bez niczego, co do clo toja byłam w ostatnic myklu na monitoringu w 14dc i powiedziała mi że cykl bezowulacyjny mnie czeka bo pęcherzyk miał 10mm, no ale chyba 20 dc było po owulacji:D tylko już nie sprawdzałam.

Zuzanka weekend z chorubskiem miałam:wściekła/y: piłam ferweks na noc tabcin w dzień brałam, a gardło myślałam że wydrapię - w niedzielę już lepiej było:-)

Skrzat zdrówka dla pociechy....:-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewuchy

ja mam sporo zamieszania dzisiaj ,ale zaczynam sie ogarniać ,temat butter nie zły ale to prawda czasem mój też dupskiem się odwróci a ja mam libido w tym czasie chyba ze 300 %:-Di wtedy nici ....
Roza no to sie kuruj ,żeby nie było zaraz jakiś zapalenia oskrzeli :sorry:
anastazja i bella temat clo widzę wałkują ;-) ja w tym cyklu nie mogę brać przez ten torbiel ale w poniedziałek jadę to podejrzę go czy coś po @ znika :confused2::baffled:

idę pranko wstawię ;-)

reklama
Czesc dziewuszki:-D
O widze ze ostro piszecie i mam toszke:-) zaległosci :-D
U Nas tez pogoda do d....y:crazy: leje sypie lodu kupa. Ja juz po pracy i kuchce obiadek własnie. Jutro ide na 12 do gin. to zapytam o te tabletki co mi powie, hihii a i tak bede je zazywac jak mi dojda:tak:

Do góry