reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

No właśnie nie miałam, już wałkowałyśmy te temat :-p ale zdecydowałam się brać bez, wg zaleceń lekarza ( tylko w 1 cyklu brałam 0,5 tabl. a teraz całą wg zaleceń ).
Sama siebie przekonuje że dobrze robię, bo owu miałam potwiedzoną monitoringiem w maju/czerwcu - wiadomo, każdy cykl jest inny, ale wtedy się nie udało, bo może pęcherzyk był "zły" :eek: wiec wmawiam sobie że CLO pomoże mi w rozwoju dobrego pęcherzyka :tak:
No a do tego , wiem dokładnie jak "boli" owu w moim przypadku i w tym cyklu miałam 2 razy takie bóle :sorry: więc może pękł, tylko jest niewydolność ciałka i PRG mi nie rośnie i przez to nie rośnie tempka? :eek:
Ehhh czy jakieś nowe teorię wymyśliłam? :-D

reklama
Drogie Kobiety!!!
Macie szansę na zajście w ciążę już po kilkumiesiącach leczenia
przewlekłej grzybicy,a ma ją każda kobieta starająca się o dziecko. Nowy koncept żywieniowy to obecnie najskuteczniejsza metoda leczenia przewlekłej grzybicy u kobiet, bez skutkówubocznych, która poprawia również funkcjonowanie narządu moczowo-płciowego ukobiet oraz korzystnie wpływa na rozwójciąży i leczenie bezpłodności kobiet.

Ciąg dalszy jutro. Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-):-)nie odzywalam sie caly Weekend ale mialamno duzo roboty,i tez nie chcialo mi sie,@ przylazla i takie bole mialam ze tylko z goracym workiem na kanapie lezalam:-(
cichutko cos gdzie sie wszystkie podzialy?jutro zaczynam Clo ,nowe nadzieje;-)

Heło :-)

Nowy dzień, nowe skrobanie lodu :-D:-D
Czy tylko w krk jest taka masakra??? zastanawiałam się czy dzisiaj jechać autem czy iść na nogach, i powiem szczerze, bezpieczniej autem, bo drogi przynajmniej odlodzone - rozjechane, a chodniki - to tak jakby ktoś wylał wszędzie hektolitry wody i przymroził - trzeba kupić figurówki i tanecznym ślizgiem zmierzać do pracy :-D Wczoraj mi gość właśnie takim ślizgiem prawie pod auto wpadł, dobrze że prędkość miałąm 5 na godz i opony dobry.
Po wczorajszym wątpliwościach, dzisiaj mam super humor, przecież co am być to będzie, jedyne co , to się tylko denerwuje bo co osoba to mi przypisuje nową chorobę :crazy: chodzi o hormony, niepłodność i te tematy

A co Wy tak cicho wszystkie siedzicie? Pokazać się albo wywołam po nazwiskach :-p
bezdzietna - usprawiedliwiona, kuruj się kochana, polecam aspirin effect - to jest taki bez popijania na język, poszukaj apteki z niskimi cenami, bo rozpiętość jest od 5 do 20 pln :szok: Ale naprawdę jest dobry.
bella - usprawiedliwienie też przyjęte, przykro z powodu @, ale tak na nią czekałaś żeby spróbować CLO, że z nowym zapałem zaczynasz chyba starania? Od którego dnia bierzesz CLO? 3 czy 5? będziesz miała monitorign?

Ja się witam.

Anastazja u mnie też masakra, zasypało śniegiem wszystko. Teraz też pada ale chyba śnieg z deszczem - jeszcze to potrzebne :wściekła/y:

ja mam dziś podły nastrój przez mojego G :wściekła/y: normalnie chyba go uduszę :wściekła/y: tak mnie z równowagi wyprowadził

Witam sie:-)druga kawusia wypita,a co tam trzecia zrobie,jakos sie obudzic nie moge:-D
anastazja1m-dzisiaj wzielam pierwsza tabletke,a dokladniej 1,5:tak:a to moj 3dc.mam brac przez 5 dni ,monitoring jest:-)12dc musze isc do ginka,i sie zobaczy jakie pieknosci wychoduje,to dostane napewno zastrzyk na pekniecie.
butter-nic mi nie mow!!!wczoraj tak sie poklucilam z moim A,pol nocy przeplakalam,nie nawidze sie klucic:wściekła/y:bo ja glupia tak wszystko do siebie biore i tak na maksa sie przejmoje.

bellabella ja też nie lubię i staram się być bardzo spokojna, ale cóż... jak kogoś szarpie na pogodę to nie znaczy,że będę się temu spokojnie przyglądała i pozwalała na głupkowate widzi mi się -on normalnie przegiął w sprawach łóżkowych! tak to piszczał,że go wykorzystuję tylko po to żeby zajść w ciąże :baffled: a wczoraj postanowiłam zrobić mu niespodziankę. Extra nastrój i bajery, wypachniłam się kremami i chyba pół litra perfum na siebie wylałam które lubimy oboje - a tylko szkoda bo drogie są :wściekła/y: ubrałam extra seksowną bieliznę i liczyłam na małe co nieco ... Nawet zaproponowałam mu jakieś urozmaicenie życia seksualnego przez spróbowanie czegoś nowego a on nic ... wcale mnie nie dotknął nawet nie zaczął inicjatywy ... a ja czekałam czy się ruszy z dupskiem ...

reklama
:-D:-D jaki temat z ranka butterfly :-D:-D:-D ehhh no cóż, nie tyko kobieta nie ma ochoty, faceci też tak mają, trzeba to zrozumieć :tak:
U nas wczoraj padał deszcz i było -4, to wiecie jak było wieczorem? Chodniki wyglądały jakby ktos polał wodą i zamroził. Samochody nie wyglądały lepiej, dzisiaj jest jeszcze gorzej, bo przez noc też padał deszcz i teraz mam auto pokryte ok. centymetrową warstwą:crazy: lodu :angry: Dzisiaj pada śnieg i jest -6. Gdyby nie gołoledź powiedziałabym że kocham taką zimę ( bez wczorajszego dnia :tak:)
bella - no to ładnie, Ja mam brac 3 cykle i dopiero po 3 będzie ewentualnie podany zastrzyk.

Do góry