reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

:-D dzień dobry dziewczyny, no ja właśnie też zastanawiam się nad ziołami - ale nie wiem czy z połączeniu z moimi lekami nie zrobię sobie krzywdy, musiałabym wiedzieć czy je mogę pić biorąc takie i takie leki :-D

reklama
Hejka,

miałam ciężki weekend, pod kątem nauki :-)

Kto tu pisał że ziółka nie wolno z eut??:szok:nie wie wiedziałam :no:i piłam, co prawda jak to wszystko u mnie, nie regularnie, tzn przezz pierwsze 10 dni cyklu a później "zapominałam" :-D
U mnie chyba cykl bezowulacyjny, możliwy jest podczas brania CLO? :eek:

Coś tu jeszcze było o jakiś tabletkach, Ja bym już uwierzyła we wszystko, byleby pomogło :sorry:

Roza - przypomniałam sobie, a co tam z Twoim TSH?

Zuza - a Ty co dzisiaj się obijasz? i nic nie piszesz

cześć dziewczyny

anastazja dobrze piszę nie wolno z lekami ,a o ziółka dr sroki pisałam,ja :tak:butter w Twoim przypadku nie możesz pic ziółek masz (jak to ja mówię za silne te leki,żeby mieszać )

ja spijam kawkę a nie dawno wstałam miałam ciężki weekend :rofl2::confused2:

witaj juliana :tak: Julianne mam siostrę :tak:

a pijąc ziółka trzeba po 3 miesiącach zrobić przerwę podajże miesięczną i póżniej znowu można ,moje koleżanki po ziółkach i wiesiołku przy naturalnych długich cierpliwych starankach pozachodziły w ciążę :tak:

Roza jak weekend?

Tak się zapytam już z czystej ciekawości, czemu nie wolno? Gdzieś to wyczytałaś czy jak? No bo lek na tarczycę to chyba nie jest jakiś mega mocny hormon, tak przynajmniej myślę :-)

no butter ziółka to bardziej dla tych co nie biorą leków bo ich nie potrzebują a ziółka wspomóc mogą :tak:
anastazja bo podobno albo jeden drugiemu przeszkadza albo ja tak słyszałam,można się przestymulować z lekami zwłaszcza ,że to chemia tabsy ,aaa słyszałam plus dla dziewczyn z PCOS ,żeby pić ziółka bo pomagają :tak:ale nie wiem bo głupieje ??trzeba by się dopytać lekarza :tak:

Ostatnia edycja:
No z połączeniem ziół i np. CLO bym się zgodziła, bo przestymulowanie, ale zioła z tarczycą? :eek:
nigdy się nad tym nie zastanawiałam, owszem i to i to hormony, ale trochę inne :laugh2::sorry:
Ja przeżyłam, bo ziółka piłam ok 6-9 mies temu, jak już się leczyłam na tarczycę :-p
Ale ciąży nadal brak :-(
I ten wykres, i te tempki, już mam dość, czy biorąc CLO można nie mieć owulki ? :eek:

reklama
Do góry