Ja mam na szczęście TSH w porządku. Choć była z tym chwila stresu Dostałam te swoje wyniki patrzę, wszystko gra, schowałam do notesu. idę do lekarza a on miał te wyniki w karcie przepisane. Nagle zagląda do tej karty i robi wielkie oczy : Jak to TSH 15! Z taką niedoczynnością tarczycy pani jest? Nie wierzę, na usg bym zobaczył, bo by pani jajniki nie pracowały! Ja też wielkie oczy, bo widziałam na papierku, ze wszystko w normie. Lekarz kazał mi wyciągnąć papierek, wali się w czoło i mówi - Pani ma nie 15 a 1,5! Niech ja dorwę tego, co mi tak źle tu w karcie wpisał....
reklama
butterfly21
hope & love
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej butter no u mnie z 3,19 po 7 tygodniach na 3,18 spadło wczoraj miałam kiepski dzień wrrrrrr
elianka zbiłaś tsh 15 to mega dużo
ok odezwę się później bo uciekam na depilację nóżek i bikini
ok odezwę się później bo uciekam na depilację nóżek i bikini
Ostatnia edycja:
Nie miałam 15! To była pomyłka - miałam 1,5 ktoś sie machnął przy wpisywaniu do karty, zapomniał o przecinku
butterfly21
hope & love
moje TSH ostatnio to 1,96
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
to macie akurat na zajście w ciążę
butterfly21
hope & love
ale się podwyższyło, bo w (chyba) lipcu miałam 1,91 ... ale lepsze to niż 4,73
butterfly21
hope & love
No ja nie wiem jak tam u mojego teraz idzie na badania 12.02... ale wierzę,że u niego OK. Raz ustrzelił więc wierzę,że armia jest dobra
reklama
Bezdzietna
Fanka BB :)
Witam się i ja grypa odpuszcza w końcu.
Witam nową koleżankę
U mnie w pracy jest z 200 osób na hali i 100 w biurach więc trochę nas tam jest a gadają bo jak nie ma jednej dziewczyny z maszyny to ja ją zastępuje (chodzi o jedną konkretną maszynę jest ich tam 3 chodzą na 3 zmiany) no a teraz brakuje jednej z tamtej załogi i mnie która w razie w zastępuje. A le to skomplikowane:-)
Eliank może w tym miesiącu się uda trzymam &&&&&&&&&& U mnie na pewno nic nie wyszło może kiedyś nastąpi ten dzień
Witam nową koleżankę
U mnie w pracy jest z 200 osób na hali i 100 w biurach więc trochę nas tam jest a gadają bo jak nie ma jednej dziewczyny z maszyny to ja ją zastępuje (chodzi o jedną konkretną maszynę jest ich tam 3 chodzą na 3 zmiany) no a teraz brakuje jednej z tamtej załogi i mnie która w razie w zastępuje. A le to skomplikowane:-)
Eliank może w tym miesiącu się uda trzymam &&&&&&&&&& U mnie na pewno nic nie wyszło może kiedyś nastąpi ten dzień
Podziel się: