reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

witam się sobotnie,
My dzisiaj od rana ciągle coś. Wczoraj wróciłam w końcu do mężusia do łóżka. Ale biedna Basia kaszlała całą noc:( Wysłałam z nia dzisiaj Zet na doraźną i się okazało że zapalenie oskrzeli:( Ale na szczęście bez temperatury. Ja kaszel męczy już w sumie z 4 tydzień po katarze:( Pani dr mówiła jak z nia byłam że utrzymuje się teraz nawet 5-6 tyg, tylko że wczesniej pokasływała z 2x dziennie i w nocy cisza, a wczoraj ło matko, gruźlik:( więc stwierdziłam że to już nie jest normalne! Mamy antybiotyk:(
Do tego jeszcze kolęda od 16...no i my na luzie bałagan po obiedzie bo dopiero 15 a tu pukanie i kto za drzwiami - ksiądz....zet go odesłał że my nie gotowi, że myśleli że od 16 (hahah) i czy przyjdzie później. Ciocię po sąsiedzku z drzemki wyciągnął:p Zmienili godzinę, ale poinformować nie raczyli:( Przyszedł w końcu koło 16 a my mieliśmy sprinta jak nie wiem:p
Laleczka no patrzyłam na te tabletki, ciekawe, nie ma ich w aptekach internetowych, a to już dla mnie podejrzane, jednak leki z apteki muszą być testowane i dopuszczone do obrotu...:) Ale zapytaj gina jestem ciekawa co powie:)
Zuzanka ja jeszcze o obiedzie na jutro nie myślę:p

reklama
Dziewczyny ostatnio drugi raz zauważyłam, że co jakiś czas moje piersi się zmieniają. Są jakby takie ładniejsze i takie przyjemne w dotyku a brodawki jakby takie pełniejsze i sutki takie większe. Czy, któraś z was zauważyła takie objawy? Mi ciężko jest stwierdzić czy to tak przed okresem, czy owulacja ma być bo mam to PCO. Teraz już na pewno sobie zanotuję, że to zauważyłam może to jakiś znak:-):-):-)

Witam Was niedzielnie :-D
Co kuchcicie na obiadek???? Bo Ja bitki z szynki z sosem pieczarkowym mniam:-) a do tego pieczone ziemniaczki z maselkiem i koperkiem i salatke z pomidora, ogorka , cebuli , ogorka kiszonego zalane wszystko smietana:-)
hehe a potem narzekam ze schudnac nie moge hihi:angry:

Witam i ja,wczoraj Gosci mialamno dlatego sie nie udzielalam na Forum.Ale patrzylam ze nie Duzo sie dzialo:tak:u mnie @ zaczyna sie :-) Wkoncu zaczne wkoncu Clo brac:-D
a na obiadek dzisiaj zrobilam papryki faszerowane mieskiem i ryzem,
laleczka-Ale mi smaka na taka Salatke zrobilam jutro se zrobie,Bo moj A nie przepada za kiszonymi,:-)

Ostatnia edycja:
witam się i ja;)
Buterflay pisała o nich Laleczka:) Brzmią kusząco (dla mnie jedyne podejrzenie ze nie sa dystrybuowane przez apteki) ale na forach innych dziewczyny pisza, ze nawet gin je polecaja i ze rzekomo reguluja owulacje, poprawiaja sluz etc. Laleczka zamówiła i ma pytac swojego gina o opinie;P Więc i ja czekam na ta opinie i co powie gin;D bo ja dopiero koniec lutego idę:(

My dziś w domku chillout:p
Ma może która telefon Lumia 800 albo coś na windows phone??

reklama
Witam

Dawno temu skrobnęłam coś ,ale juz pewnie nikt nie pamięta kiedy,bo ja juz sama zapomniałam.Jak wszystkie na tym wątku mam problem z zajsciem w ciąze .Staramy sie juz półtora roku i nic .Jestem po 30-tce i martwi mnie ze przez to czekanie i przesuwanie ,teraz mamy problem.
Jeżeli chodzi o ziola,to ja piję zioła O.Sroki nr 3 ,ale jak na razie nic.W tym miesiącu wybieramy sie na babanie nasienia mojego M.może to coś wyjaśni.......

Do góry