reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Zuzanka robimy kuchnię, ale to tylko odświeżanie lekkie no i chciałam ścianę z płytek klinkierowych czy jakoś tam, salon zupełnie z podłogami meblami, czeka nas korytarz i jeszcze na górze sypialnia nasza,ale malowanie tylko i Maja chce różowy pokój więc i u niej zrobimy:-)

reklama
Roza to ja taki duży remont chcę na wiosnę z malowaniem ale bez mebli bo są w miarę nowe bo 3 letnie :rofl2:a u Nas młoda to chce teraz w granacie pokój bo z różu już wyrosła :-D:-D no i u mnie to łazienka do gruntownego remontu idzie ....oj meksyk będzie

no to fajnie będziesz mieć po remoncie nowo ,świeżo !

no to też będziesz się miała hihi,
już doczekac się nie mogę tego po wszystkim:-) i zapowiedziałam córce że po malowaniu nawet niech nie myśli że będzie talerze z jedzeniem na górę nosić - nie cierpię tego:tak:

Lazienka mówisz.... u nas też do gruntownego remontu, heh, ale to na kiedy indziej:-)

Zuzanka -Cuda się zdarzają:):) Bardzo się cieszę, że pogodziłaś się z tą myślą (chociaż pewnie nie było łatwo) i dzięki adopcji dajesz szansę innej kruszynce na normalne życie, przy kochającej rodzinie:)

Roza - Co masz na myśli mówiąc, że jesteś na czysto?

Ostatnia edycja:
kaha nie mam innego wyjścia jak się pogodzić ,ale uwierz nie jest łatwo :-( ale nie będę się użalać przecież całe życie nad sobą są ciekawsze fajniejsze rzeczy na świecie i wolę takie życie niż w ciągłym rozmyślaniu i zastanawianiu się czemu nie ja ?;-):tak:

Roza no ja muszę w łazience gruntownie zrobić bo inaczej dłużej nie wytrzymam hehe :rofl2: jest kompletnie nie ustawna i nie praktyczna ,po babci jeszcze więc ma 3 rodzaje płytek i starą wannę jest cała biała ,a ja nie lubię białych łazienek :eek::no: i baardzo bym chciała podgrzewaną podłogę ,już nawet mój brat się śmiał kiedy ją zrobimy (on ją ma robić ) tylko na kasę czekam :cool::tak: i szukam inspiracji na kolory do domu i łazienkę :tak:

Zuzanka hihi to tak jak u mnie, płytki sprzed 20 lat, które rodzice kładli:-) ja lubię ciepłe kolorki, uwielbiam połączenie kawy z mlekiem i ciemnego brązu - no ale to takie już oklepane:baffled:
też bym musiała się zastanowić, albo poradzę się majki - od razu będzie róż hahah

Kaha tzn bez clo( miałam 3 cykle) nawet folik nie biorę bo już patrzeć na niego nie mogę, zostawiłam tylko duphaston,aby mieć normalne cykle i nie czekać na okres w nieskończoność:-)

Ostatnia edycja:
a ja widzisz odpuściłam dupka również i teraz d...jest ale w nieskończoność wrrrr :wściekła/y:czekam na @ dzisiaj 40 dc ,jakiś torbiel mi się zrobiła na jajniku 4,21 cm i biorę teraz znowu dupka i zaczyna się pojawiać dzisiaj śluz różowy może mnie zaleje w końcu :angry:ohhhh,mówię Ci :confused2::-D

no ale widzę,że serduszkujesz odpowiedni maleńka więc trzymam kciuki &&&&&

Zuzanka - masz całkowitą rację.:-):-)

Roza - Już teraz rozumiem. Mnie też będzie czekać faszerowanie tabletkami. Na razie biorę folik. A inne leki to dopiero za 2 miesiące. Bo musimy poczekać na wyniki męża.

Czesc dziewczynki:-D
Dawno nie pisalam ale podczytuje Was ciagle:-). Ja tez czekam na @ planowo ma byc jutro:-( a tak chcialabym zeby nie przyszla.Zastanawia mnie tylko duuuuuzo bialego sluzu od paru dni i bol podbrzusza i jajnikow, pewnie jakies zapalenie sie mi przyplatalo ehhh.:crazy:

reklama
kaha oby dobre były wyniki:-)

Zuza no i właśnie tego się bałam więc zostawiłam sobie chociaż to:-) codo efektów to na cuda nie liczę hehe

Spadam dziewczyny do dentysty:-)

Do góry