reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

spadaj ,spadaj :**** pamiętaj,że się zdarzają !;-)
kaha będą dobre wyniki a kiedy będą eMka?i robiliście ogólne badania nasienia czy inne jeszcze?
LALECZKA trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

reklama
zauzanka - eMka badania możemy powtórzyć dopiero za 2 miesiące. Bo co 3 miesiące wszystko się odnawia a badanie robiliśmy 12 grudnia. Robiliśmy badania ogólne. Wszystko jest okej, po za ruchliwością. Norma w ruchliwości a+b powinna być 32% a mojego jest 28%. Mam nadzieję że to tylko przez przeziębienie tak źle wyszło.

przeziębienie też ma duży wpływ na ruchliwość ,mój M bierze androvit od kilku lat i jak powtarzaliśmy badania to miał bardzo dobre i p.dr kazała mu brać bo to suplement diety i bardzo wspomaga żołnierzyki ;-)

no mój też zaczął właśnie brać androvid :D:D
A twój też miał wcześniej gorze, że zaczął brać? Czy tak sam z siebie? Bo chciałabym wiedzieć czy pomogło ;-)

po pierwszych kilka lat temu badaniach wyszło,że jest bakteria :confused2:wyleczył i Pani dr od jakiś 3 lat przepisała mu jakieś strasznie drogie leki kosztowały ponad 300 zł i starczyły na miesiąc :eek: po nich miał takie spidy ,że Pani dr się śmiała,że nie mam możliwości nie zajścia w ciążę ,ale to było w trakcie inseminacji i późnej in vitro ,badania w między czasie dobre później jak już było po wszystkim pani dr powiedziała ,że może brać androvit zawsze to będzie miał lepsze wyniki i tak zostalismy zwłaszcza,że mój M pali papierosy niestety :cool: ok uciekam kochana ,przyjechał M i obiadek będziemy szamać

trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&:tak:

anastazja1m - nie chciałam Cię urazić. Wiem, że 24 a 28 to nie wielka różnica, ale przy PCO wiek ma znaczenie.
.
Żadne mi tam urazić , Ja się urażam tylko uraczam :-D:-D

Aleście naklepały, masakra nie doczytam :szok: ale fajny temat poruszyłyscie, remont, Ja kocham remonty, tylko jak mogę planować, kupować a nie że mam remontować :no:
Która to białej łazienki nie lubi? A jakiego koloru wanny jeszcze są :eek: Ja szukam inspiracji na malowanie do sypialni na wiosnę, miałam już pomarańcz, pomarańcz + fiolet intensywny, teraz mam wrzosowy + szary ( miał być beż ). Jedyne miejsce kolorystycznie którego nie chcę zmieniać to właśnie łazienka :tak::tak:od A do Z mój projekt, i jestem zadowolona :-pszafeczki bym tylko pozmieniała, ale to kwestia finansowa :-)
roza - no bo co to za obijanie się :-p jak wszyscy to wszyscy :tak:
kaha - powodzenia na wizycie
zuza - a Nikusia nic nie pisała?
danka - to Ty co tydzień masz zajęcia? żeby byli świadkowie to zapytam - Kiedy do mnie wpadasz ?;-)

reklama
No tak wyszło, że co tydzień. Nie tyle,że zajęcia, ale egzaminy. W zeszłym tygodniu w sobotę i niedzielę to były egzaminy z tego e-learningu, teraz w sobotę i za tydzień w sobotę i w niedzielę egzaminy na rachunkowości:-D Tak to jest jak się zachciało dwóch kierunków jednocześnie.:-D
A przyjechać mogę... po 27 -ym, ale jak znam życie to pewnie w lutym:-D

P.S. Niedobrze mi:-( Mam dziwne przeczucie, że mnie jakaś jelitówka właśnie bierze:-( Szlag...

Do góry