reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

ja pisałam,że nie lubię białej łazienki :confused2::-p a zamiast wanny będzie prysznic bez brodzika :tak:

danao o masz dwa kierunki ??? coś Ty zwariowała ,o i teraz mam wyrzuty ja powinnam się za jakąś naukę wziąść ale tak mi się nie chce obłęd !!!!!na stare lata już mi się chce uczyć ,leń jestem jeżeli chodzi o naukę :nerd::confused2:

a Nikusia nie odzywała się dzisiaj :-(

reklama
a mi właśnie myszka odmówiła posłuszeństwa :crazy:
dana - ach no tak, ja zawsze zapominam że Ty masz jeszcze ten learning :-)
zuza - na pewnie nie chcesz wanny? sąsiedzi co mają 2 dzieci , tez zrobili prysznic bez brodziku, zajefajny, w ogóle fajnie mieszkanie urządzone, ale przeklinają teraz ten brodzik, bo przy dzieciach wanna by sę przydała, ja sobie chwalę wanne naprawdę, ale my akurat lubimy zrobic dzieć dziecka i poleżeć w wannie :-);-)

Anastazja no widzisz, jak ja się męczę:-)
Zuzanka mi też się nie chce, sama się zastanawiam jaki diabeł mnie podkusił. Rachunkowość jeszcze rozumiem, ale ten drugi kierunek to już w ogóle nie wiem po kiego grzyba sobie wzięłam. Dobrze, że to przez internet, tylko na na egzaminy trzeba jeździć

a jaki ten kierunek drugi danao ?

anastazja miskę postawię i w misce się będą myć a wannę mam przy domu drugą na dworku tam w lecie naleje wody i brudasy wrzucę co by brudne do domu nie właziły :rofl2::-D

a tak na poważnie to mamy możliwość zrobienia sobie jeszcze 2 łazienek ale to już taaaki koszt ,że kiedyś może i zrobimy jak będzie Nas stać na 3 łazienki w domu :-Dui zrobię taką dużą wannę żebyśmy się do niej we dwójkę zmieścili :rofl2:

hahaha dobre, a zimą też tam wsadź, niech im jajca odmarzną :-D:-Dtzn wsadź męża :-p:-p
Jak się ma dom, to można wszystko, Ja się czasami zaglądam na projekty, wiem czego chce/potrzebuje w środku, ilość pokoi, łazienek itd - więc tak na piętrze powinna być sypialnia z garderobą i łazienką, min 2 pokoje dla dzieci ( oby było min 2 ), pokój dla gości , łazienka, na parterze oczywiście kuchnia z salonem i jadalnią, drugi pokój gościnny z łazienką, toaleta dla gości kilkugodzinnych :-D no i tam jakieś gospodarcze pomieszczenia. Mnie się strasznie marzy domek z dużą ilością szkła, ale już wiem że to nie na nasz klimat - takie coś to w ciepłych krajach tylko, ehhh.
danka jak skończy to będzie nami administrować, i w kolejce po dzieci nas trzymac :-D:-D

danao no proszę ...:szok: to wiem do kogo walić w razie pism urzędowych :-)
wow anastazja ja mam domek i też marzy mi się sypialnia z przejściem przez garderobę do łazienki pieknej dużej z oknami w suficie :rofl2: saaaloon z duuuużą kanapą w kształcie podkowy (i tak mam dużą ale jeszcze większą ) :-Dz ławą po środku i tv samo miejsce na kawę ,i jadalnia oddzielnie bo teraz mam wszystko w jednym pokoju i jak chcę wystawny obiad to muszę stół wynosić z kąta na środek pokoju,żeby 8 osób pomieścić :angry: i ławę chować :-( ehhh tyle mam marzeń i planów z tym domem związanych ale mógłby ktoś mi przyjść i to wszystko za darmo zrobić :-D:-D:-D

reklama
Do góry