reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Aż se spojrzałam na swoje nogi, no ale nie, na nogach problemu nie mam, pod pachami rosną szybko i w miejscach intymnych i zastanawiam się czy to tylko Ja mam problem że rosną nie tam gdzie trzeba :eek: mam na myśli miękką część ciała na 4 litery :-)

Kochana mnie też zasypało ale internet mam a śnieg z anteny zgarniam delikaatniej niż danka :rofl2:

no to może coś popsuła z netem :eek:
halo danao ?????????????????????????????????????????

ja też mam problem z owłosieniem :angry: i jestem brunetką i mam cholery takie twarde !!!czarne :angry:

reklama
zuzanak-ja tez bym juz chciala troche popracowa,nudzi mi sie juz w domu.trzy miesiace juz siedze:no:ja nie mam czym dorabiac taka beztalentowa jestem:-D
jedyne co robie to odkad wyemigrowalam za granice to pisze taka forme pamietnika,polaczonego z pamietnikiem staraczki,moze kiedys ksiazke wydam:-pnawet tytul juz wymyslilam.
butter-odczekaj troszke,zuzanka ma racje,bo jak facet ma temperature wysoka to nasienie jest slabsze:happy:
Nas dzisiaj w nocy zasypalo,ja juz nie chce tej zimy!!!!!:wściekła/y:

danao a czego się uczysz?

bella Nas też zasypało ale ja lubię zimę ,hehe a jak siedzę w domu to tym bardziej mi nie przeszkadza :tak:

dzisiaj muszę z psiną moją do weterynarza na szczepienie podlecieć i warzywka kupić

Hejka,
ja chyba tak sie wyspałam w tej temperaturze, że wczoraj do 5 walczyłam, na szczęście juz teraz nie rośnie, ale ja nadal w łóżku. Sił brak, zmęczyłam się robiąc herbatę. Dobrze, że Młoda u moich rodziców, a mąż rosół wczoraj ugotował 1st w życiu:D Wczoraj mi przepadła wizyta u gina, zła jestem, akurat wypadała na 14 dzień cyklu więc by zobaczyła czy jest owulacja czy nie:( i może zapisała leki...a tak znów dupa, a nie wiem kiedy teraz termin dostanę...no i w ogóle "prawdopodobne" dni płodne przeszły pod kołderką:(
Bellabella ja niby nie mam stwierdzonych PCO, ale na jednym z badań hormonalnych wyszedł ten stosunek LH i FSH wskazujący na PCO, na drugich idealny, pecherzyków też ma sporo. Ale pierwsza gin powiedziała że tą diagnozę w tej chwili lekarzowi postawić najłatwiej, a ona jest od tego daleka... potem dodała, że nawet jeśli to jest wiele odmian PCO od łagodnych po skrajnie beznadziejne. Tez nie mam owłosienia, testosteron w normie, jedynie lekko pulchna jestem:D Druga gin u której teraz się leczę też nic nie mówi o PCO na razie, zobaczymy...
Butterflay, wiem co Twój przeżywa;D

Co do pracy to ja tez bym chciała już wrócić, ale jestem na wychowawczym bo etatów w firmie brak i tak z musu w sumie go wydłużam. Szukam czegoś nowego, ale ciężko jest:(

Kawka...jeszcze nie mam sił na kawkę:p Na razie herbatka;P

Zuzanka81 -nie wiem co dokładnie znaczy eMka? - Męża? Jeżeli o to chodzi to tak. Bo nie ma potrzeby faszerowania mnie lekami jeżeli okaże się, że u niego się nie poprawiło. Za dwa miesiące ma powtórzyć badania i wtedy podejmiemy decyzję czy inseminacja czy nie.

anastazja1m - nie chciałam Cię urazić. Wiem, że 24 a 28 to nie wielka różnica, ale przy PCO wiek ma znaczenie.
bellabella -na pewno, dam dzisiaj znać. Mam nadzieję, że pojawi się dominujący pęcherzyk:(
butterfly21- piszesz, że masz PCO. Czy zawsze miałaś takie objawy jak owłosienie oraz problemy z wagą? Od kiedy się leczysz i jak? Słyszałam, że podobno można się leczyć właśnie zrzuceniem wagi. Podobno nie można jeść węglowodanów. Nie wiem na ile jest w tym prawdy.

skrzat to się kuruj ! ja tak miałam przez 3 tygodnie zero siły ,ledwo dychałam,ale już od tygodnia żyję ,więc wypocznij wyleż choróbsko jak nie masz małej w domu skorzystaj;-)

no u Nas na przeciwko mojego domu coś się wystawiło i rozmawiałam z kolesiem o pracy biurowej to powiedział,że będą szukać kogoś pod koniec roku więc może się załapie ,fajnie by było bo praca na przeciwko ;-)
ale jeśli chodzi o rynek pracy to niestety kiepsko jest ,u mojego w firmie dziewczynom też ciężko wrócić po ciąży na stanowiska swoje :confused2:

kaha eMek to mąż :) o której masz wizytę dzisiaj ?

reklama
Do góry