reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Hej dziewczynki,
Kilka dni z życiorysu, dopadła mnie grypa, masakra jakaś! Dziś pierwszy dzień miałam siłę włączyć na chwilę kompa i starałam się nadrobić co mnie ominęło, teraz po nocach nie śpię tak się wyspałam z ta gorączką przez 3 dni:p ale z łóżka się jeszcze nie ruszam... Dużo żeście naskrobały, w sumie nikt nie zauważył że zniknęłam:p pewnie się naraziłam teorią o "blokadach psychicznych".
Bellabella witaj:)
Kaha171 witaj, głowa do góry, ja znam kilka dziewczyn co maja PCO i mają śliczne dzieci:)

reklama
Bezdzietna -ja do czasu powtórzenia badań męża też się nie leczę. Chodzę na kontrole, sprawdzać czy pęcherzyk się pojawia. Lekarka nie chce na razie zaczynać leczenia dopóki wyniki męża się nie poprawią. W sumie to nie jest tak źle z jego wynikami, ma tylko 2% niższe od przewidywanej normy.
Bella Bella -mam 24 lata. Lekarka powiedziała, że jestem młodą osobą i dobrze, że w tak młodym wieku staram się o dziecko bo gdybym obudziła się w wieku np. 28 lat, no to mogłoby być już ciężko z PCO.
Skrzat -dziękuję za wsparcie.:)

Najdziwniejsze jest to, że mam to PCO, na USG aż roi się od pęcherzyków a oprócz braku owulki nie mam żadnych innych dolegliwości. Czytałam inne forma to dziewczyny mają problem z wagą, owłosienie męskie a ja nic.
Dzisiaj idę na badanie kontrolne do ginekologa. Mam nadzieję, że coś tam rośnie bo jak byłam 2 tyg. temy to był i miał 8mm ale tydzień później byłam i nadal miał 8 mm :( Więc nic nie ruszyło. Trzymajcie kciuki dziewczyny.

cześć kobity

ja z kawką się Witam ..

Skrzat no coś Ty tutaj nikt nikomu się nie naraża masz swoje zdanie aby je szanujemy :tak:ja po tylu latach wiem,że nie działa na mnie odpuszczenie więc tylko mogę się z Tobą "kłócić":-p :cool: a jak choróbsko odpuszcza ?jak dzisiaj samopoczucie?
Niukusia nie dałaś znaku więc albo nie robiłaś testa albo (-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kaha a to dobrze,że w takim wieku zaczynasz o siebie dbać nie obudzisz się przynajmniej z ręką w nocniku jak ja to mówię,słuchaj z tego co rozumiem to żadnych leków nie bierzesz i eMka swojego najpierw chcesz wybadać?

Bella co u Ciebie?
Bezdzietna a Ty jak tam co dzisiaj na obiadek szykujesz co porabiasz jakiś plan na dzisiejszy dzień ?bo tak naprawdę to mało wiemy o sobie i nie wiem czy pracujecie dziewczynki czy w domu siedzicie?
anastazja jak dzionek ?
Roza ?danao? dziewczyny tęskno za Wami???????????????????????
butter u Cb już zaraz po @ :-) i nowe staranka?

Witam nową koleżankę, a czemuż to tak długo się ukrywałas?;-) my tu nie gryziemy - zapraszamy wszystkich, ale oby jak najmniej - w sensie żeby każdy jak tylko chciała być w ciązy to była :tak:
24 lata a 28 lat to żadna różnica, dziwnie powiedziała, poczułam się staro :confused2: wg mnie 28 lat to nie jest jakaś mega starość żeby się starać o dziecko, bez przesady - jak bylam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna w wieku 35 lat z pierwszą ciążą i wcale nie uważała że za późno, także , głowa do góry - młoda jesteś :tak:
Witam. Bella ja mam 32 dniowe cykle.
jak miała 30-32 diowe cykle to hop siup i zachodziłam w ciąże, a teraz ???? 28 dniowe i doopa :wściekła/y:
skrzat - my sięnie gniewamy, przyjmujemy każdą teorię na klatę, analizujemy, rozkładamy na czynniki pierwsze iiiii albo oceniami pozytywnie albo negatywnie, ale na nikogo się nie obrażamy. Bo tak naprawdę to mnie powinniście już dawno wyrzucić , bo Ja mam milion różnych teorii związanych z głową, myśleniem itd :-D:cool:
nikusia - mam nadzieję że szybko nam dasz znać jaki wynik :tak:
zuza - a Ty już kawkę wypiłas?

A ktos wie co się dzieje z ROZA? tzn Ja wiem, bo szpiegują ją na enpr , no ale ze się nie odzywa tutaj ?? :eek::confused2:
danka - to leniuch jeden, pojawi się w momencie kiedy wszystkie będziemy nadrabiać zaległości w sypialni i powie że coś cicho :-D

Dien Doberek.wyspana,Po kawusi jakas taka szczesliwa dzisiaj Jestem :-D
kaha-masz calkowita racje,ja strasznie zaluje teraz ze wczesniej nie zaczelam,Bo ja mam 29lat i strasznie przezywam kazdy dzien w ktorym @ przylazi:no:trzymam za ciebie cala mase &&&&&&&&&&&&&&.dawaj od razu

Cześć :-D witam nowe koleżanki staraczki ;-) , ja mam PCO i mam objawy tego typu : nadmierne owłosienie :wściekła/y: szczególnie na nogach, szybko odrastają i są takie ciemne :confused2: no i problemy z wagą :cool: oraz nieregularne miesiączki ale dzięki lekom to są ogarnięte.

U mnie od wczoraj po @, chciałam chłopa wykorzystać ale gdzie z taką gorączką. Teraz leży, już mu lepiej ;-)

Nikusia -trzymam &&&&&&&&&&&&.:-)
zuzanka-u mnie bez zmian:confused2:@jak niebylo tak nie ma,brzuch tak kluje czasami ale to juz tak od 3dni,no i teraz cycuchy zaczely bolec.no nic czekamy dalej na te wredna @.A Jesli chodzi o mnie,to teraz nie pracuje

anastazja no ja właśnie nie wiem co z Rozą się dzieje bo nie udziela się ,może ja zasypało tam bliżej wschodu to wiesz mróz ,śnieżyce :-Da ja kawusię spijam kochana
bella to sobie edytuj posta i będzie jeden cały :tak: i dobrze,że humorek dopisuje od razu cieplej ,fajniej się robi jak jest dobry nastrój ,co do wieku to ja mając 23 lata zaczęłam się starać i było wszystko w porządku teraz mam 32 lata i tez nie ma przeciwwskazań 2 nie udane inseminacje 2 nie udane in vitro nie ma reguły na zajście 4 lata temu była ciąża pozamaciczna i z naturalnego poczęcia ,wiem ,że możemy więc chyba tutaj wiek i decyzja o podjęciu staranek nie ma wpływu wielkiego :confused2: ;-)

trzymam nadal kciuki &&&&&& no ja też w domku siedzę ,teraz nawet nie szukam chodź nie powiem,że popracowałabym sobie na jakimś etacie :-D ja dorabiam pazurkami to moje hobby manicure,pedicure i depilacja ;-) ale w domu mam kącik zrobiony .

My jesteśmy po kursie adopcyjnym więc Pani nam powiedziała,że nie muszę pracować bo i tak później z dzieckiem najlepiej w domu siedzieć a ja zawsze chciałam dzieci wychowywać niż karierę robić :tak:hehe
butter no faktycznie daj mu jeszcze ze dwa dni i nie ma zmiłuj niech bierze witaminy aby armię wzmocnił przez te choróbsko ,żeby mu się żołnierze nie poddawali ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aż se spojrzałam na swoje nogi, no ale nie, na nogach problemu nie mam, pod pachami rosną szybko i w miejscach intymnych i zastanawiam się czy to tylko Ja mam problem że rosną nie tam gdzie trzeba :eek: mam na myśli miękką część ciała na 4 litery :-)

Kochana mnie też zasypało ale internet mam a śnieg z anteny zgarniam delikaatniej niż danka :rofl2:

Do góry